Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- GoodSpeed: SAMSUNG Galaxy Buds FE (SM-R400NZAAEUE) a 9 éves SONY SBH20 utódja (nálam)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
ImACeltic
őstag
válasz
Tomasonda
üzenetére
Én egyszer találtam vagy vettem az egy "boltba" ház kulcsot, azzal tudtam bemenni, de amúgy random fel van kapcsolva a lámpa a bejárati ajtónál és akkor tudsz bemenni.
Amúgy mióta végigjátszottam a játékot, most indultam neki először, hogy megnézzem milyen helyekre tudok bemenni az új permanens cuccokkal és valami undorítóan OP vagyok így, hogy minden helyre bementem és felszedtem mindent. Meg se tudnak izzasztani, pedig mindjárt a 3. boss-nál vagyok.
Egy kérdés. Ha most eljutok a 4. biome-ig, lesz ott mentés, mint az első végigjátszásnál volt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az AI gáz: megfullad a Föld a fosszilis fogyasztástól
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Plazma TV topic
- Sweet.tv - internetes TV
- BestBuy topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Gear S3 - második kör
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- PlayStation Portal 3 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xbox 360 játékok 1000Ft-tól
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSDdigital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- PS4 Pro 1TB 2 db karral+ játék
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- LG 39GX90SA - 39" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest