Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
Azért a Dimensity 1100 erősebb annál, de vegyük egálnak a jobb Snapdragon támogatás miatt. Mindenesetre pont ez volt az első gondolat, igaz én a PS2 emu miatt Snapi 7+ gen 2-t mondtam volna minimum, ha meg annyira emuláltor, akkor egy Winlator vagy bármelyik Switch emulátor se esik ki, amelyeknél ez elvérezne. Mellé egy X2S kontroller vagy amelyik épp bejön szintén a 15-20e-es árán teli áron is és le van tudva. Kb ez lesz igazából a felár. És van egy korrekt mai középkategóriás telód emellett annak minden előnyével.
Szerintem ez tudásra nem korrekt "mindenesenek", rosszul van pozícionálva ennyiért és támogatásra se egy életbiztosítás. Alap retrózásra meg ott van RG35XX-tól Miyoo Mini plus-ig 15e körül és a 80%-át lefedi arra, amire kell.
Amúgy szerencsére annyi minden van, hogy bárki talál az igényeihez jó árú megoldást, akár több eszközzel karöltve is és nem fogja a földhöz vágni
(#2) DaemonX: egy RG40XXV tesztet a népnek!

Új hozzászólás Aktív témák
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- OLED monitor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Villanyszerelés
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Assassin's Creed: Valhalla
- További aktív témák...
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- Byski Áramláskijelző.
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest