Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Garry84: Sumák aprós?
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoda120
aktív tag
Nekem szerencsére ilyen gondom nem lenne,mert szinte minden telómat piaci ár feléért de volt,hogy 1/4-éért vettem.Úgyhogy ha piaci ár alatt értékesíteném őket,akkor se buknék egyiken sem
(#9135) pszili8 Fater sokszor mondja,hogy miért nem adom el őket és veszek belőle valamit...?De mit??Hiába kapnék értük tegyük fel 100-150.000ft-ot,de mit kezdjek vele,mit vegyek belőle?Mint ahogy mondtam neki én ennek tudok örülni,ez az amivel szeretek foglalkozni és leköt.Ha megérem és nem jön közbe semmi akkor még 50 évesen is meglesznek,sőt remélem akkor már nem csak 300-350db lesz hanem 1-2000db
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Windows 11
- iPhone topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Háztartási gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- SSD kibeszélő
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3646, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest