- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Pant* rant
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
válasz
SyntaxeError #8919 üzenetére
Utangyartott. Nekem lesz egy ugyanilyenem olcsobban. Bar ez itt ugyse szamit...
-
KSparrow
őstag
válasz
hello6670? új telefonba ilyennek helye nincs. gyáriban nem volt fekete, nézd csak meg a hátlapon a NOKIA feliratot, nincs rendesen végigfestve/kiütve domborúra a házból. Ez gyári sztem,
EZ is szép,csak kamu az előlap felső része, de legalábbis a NOKIA felirat mindenképp,
EZ is jó, csak kicsit tényleg drága a hiba miatt, ugyanis pont azt, az előlap felső részét nem fogsz kapni sehol.
kérdésedre válaszolva:
1ne legyen törött a króm közkeret, ha szépet akarsz lekopva se, az oldalsó hátlapkioldó gomb nem fekete hanem króm eredetileg,
2a fém se legyen nagyon gatya, mert házat nemigen hapsz hozzá (egyik mobilos ismerősöm mondta, hogy 2-3 héttel azelőtt dobott ki egy házat, mint mutattam neki az enyémet, akkor még nem tudta, hogy nekem jól jönne)
3 a flip alatt, ha lehúzott flippel benézel, asszem a * gomb alatti részen, a sorcsati mellett van egy zöld érzékelő, egy kék kiálló pöcökkel, a pöcök a lényeg, mert az veszi a flip állását, azaz hogy fel van-e tolva vagy sem, ha nincs meg a pöcök, akkor is megy a menü+*, de az aktív flip már nem.
4esetleg ha leveszed a flipet, (úgy, mint egy 8110esen, azaz kicsit szétfeszíted, hogy kipattanjon a sínből oldalra), akkor legyen jó a 2 fémszál a flipen meg a telefonon a 2 érintkező, mert különben nincs mikrofon
5ne legyen túl drága, ha tapad a fém akkor kamu, mert a gyári selymes mert az alu házon van egy magnézium bevonat is. -
selenge
tag
válasz
nekem e olyan utángyártott szagú ház, de nem vagyok hozáértő, csak ránézésre ez a érzésem
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- DUNE médialejátszók topicja
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Elektromos autók - motorok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Revolut
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- Apple iPhone 8 - 256 GB - fekete (152)
- FÉLÁRON!!!! Samsung Odyssey G3 S27AG320NU Monitor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest