Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Vágyak
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Őskoczka
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pszili8
aktív tag
válasz
KSparrow #6913 üzenetére
Nekem ma hozta a postás a 8210 gombsort,eladtam az egyik 8110-em,a csúnyább állapotút.A srácnak igen csak tágra nyíltak a szemei amikor megtudta hogy nekem van eladó,ma meg is vette,örült neki mint majom a farkának.Tegnap megkérdezte ,hogy gyűjtöm-e még a telefonokat,na innen kezdődött egy 3 órás beszélgetés,természetesen suliban órán,de mindegy unalmas volt a gépészeti alapismeretek óra,főleg 4 egymás után
Minolta: egy ACH-6E nekem is rendel,már csak 2db van
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Raijintek Cratos 1000 W 80 Plus Gold ATX 3.0 tápegység eladó
- Gigabyte AORUS 15G 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Lenovo Legion 9 16IRX8 RTX4090 i9 13890HX 2TB SSD 32GB RAM
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad T570, P52s hibás, de használható kijelző
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest