- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lócitrom
őstag
válasz
draco31 #38891 üzenetére
ja persze nem arról van szó, hogy ez kizárólagosan nokia dolog, de a legtöbbünknek van valószínűleg olyan élménye, ami az S40-hez köthető. nyilván más gyártónál is megjelent idővel a multitasking valamilyen formában.
#38893 quailstorm
én sem gondolom. csak a kolléga felvetésén elmélkedtem. persze limitált volt az a java környezet, de azért írtak ezt-azt rá az emberek. én pl. 3510i-re raktam kódgenerátort függetlenítéshez, egy időben én oldottam ki vele az osztály egy részének telefonjait...evidens, hogy akkoriban komplex alkalmazásokat nem lehetett futtatni, de azt nem mondanám, hogy nem voltak rá alkalmazások. így kb. 20 év távlatából meg nem mondom már mikkel találkoztam, de arra emlékszem, hogy a 3510i-m rohadt sokat lógott adatkábelen, mert annyira sűrűn töltöttem fel rá játékokat meg alkalmazásokat.
de mi a gond a multitaskinggal? ez egy megközelítés. nem azt mondtam, hogy amit írok az úgy van és ezt mindenkinek így kell gondolnia. szerintem onnantól nevezhetők okosnak, hogy már erre képesek és számomra a mai cuccok külön éra. de ezt le is írtam. hogy a multitasking droidon hogy valósul meg az ilyen tekintetben nem is érdekes.
#38894 Salamander
így-így. erőforrászabáló kacatok tele bloatware-rel.#38898 novinyul
a Memo/Meego nagy durranás lett volna, de ugye az MS-nek nem állt érdekében. végeredményben csak az történt, ami általában az MS-sel szokott: megvesz valamit, mert zavarja, hogy nincs piaci részesedése és hazavágja. a Nokia csak gazdatest volt. pedig most vicces lenne ekkora erőforrásokon egy natív rendszer. nem kéne 1-2 naponta tölteni valószínűleg a telefonokat.kár, hogy az S40-t azt hiszem nem tudták visszavásárolni(?). de lehet nem is akarták. ami meg helyette van az egy vicc. a boot dallam dobozos, a csengőhangok meg mintha kazettás felvételek lennének. nem is értem mi a gyászért kerülnek ilyen telefonok minimum 20 ropiba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- ASUS notebook topic
- Fotók, videók mobillal
- Poco M7 Pro 5G - ellenfél a Redminek, de minek
- Apple asztali gépek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen széket vegyek?
- iPhone topik
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- AirPods Max - Space Grey - Első generációs - LIGHTNING
- NÉMET Logitech G515 Lightspeed
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X 384bit videokártya
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest