- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: 2025 dude
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- gerner1
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
válasz
quailstorm #36676 üzenetére
Ne mondd már azt hogy egy WinMO-val, Symbivel, vagy Maemoval kínlódni jobb és gyorsabb a mindennapokban.
Nem mondtam. Kényelmes, de arra, amire kell, egy Android is bőven megteszi.Barárom most 640 XL-lel tolja, 8.1-gyel. Nem akar frissíteni. Következő telefonja android lesz.
Az android pedig =/= Samsung. Sokan azt hiszik, hogy vagy Samsung, vagy kínai noname hulladék.
Az a baj, már nem igaz. Persze, én is tartottam a kínaitól. Vettem egyet, ami full csúcs hardver (nekem se kell a nyolcvan mag - Játszani ott az asztali PC. Telefonomat ne kelljen újraindítgatni, legyen gyors,legyen rajta internet, egy jobb kamera, és érjenek el FB-n. Én telefonnak a Oneplus 3-mal meg vagyok elégedve, nem akarom lecserélni, terv szerint legalább 3 évig telefonom marad.Nem ok nélkül cseréltem le én is az E90-t 9 hónap után. Szerettem, de jött a 808, majd a BB. egyre többet neteztem, és jobb, ha szól a telefon, nem nekem kell nézni, kerestek-e.
A Samsungot inkább hagyjuk. van a családban, de már nem sokáig.
Olyan telefont kell nézni (vagy rootolni) amin nincsnek fölösleges vackok. Az OP3 majdnem stock, belaktam, és imádom. Ha Samsung vagy iPhone, akkor inkább az utóbbi. De nekem egyik se.Egyébként meg anyaghasználat is szempont.
Persze, van a műanyag, a fém, az üveg, meg mostanában jön be a kerámia. Vagy bizonyos esetekben a fa. Szerintem legyen egyben, aztán úgyis megy a kínai egydolláros tokba....cégek és informatikusok vesznek iPhonet, és nem budiszelfiért, meg nem villogni, hanem mert akarnak egy igényes telefont ami azt csinálja amit szeretnének és kész
Persze. iPhone előnye, hogy a hardver és a szoftver egyben van. Androidon nagy a szórás,a WP meg - WP: egy rendzser, nem eszik sokat, nem túl érezhető a hardveres különbség.
nem is ezzel van a bajom, mindenki azt vesz, amit akar. csak azzal, hogy ezért olyan árat kénytelenek megfizetni, ami nem feltétlenül éri meg.Úgy telenyomják kéretlen appal ami foglalja a helyet, system jogosultsága van és el se tudod távolítani, hogy megőrülsz.
Azért almánál is sokat kellett várni, mire a tőzsde és egyéb alkalmazások eltávolíthatóak lettek.Elfogultságból vissza kellene venni, a Nokia se volt isten, borzasztóan sokat hibáztak.
Nem volt célom senkit megzargatni, egyszerű véleménynyilvánítás volt részemről. Telefontörténeti szempontból érdekes, de szerintem ma azért veszik, mert a barinőnek is az van.Másik kérdés, ami felmerülhet, hogy menyire azt akarják, hogy az ember megvegye az újat: felmerült, hogy szándékosan lassítják be a telefont a frissítések az új telefon kiadása előtt. Természetesen ez nem feltétlenül kizárólag egy márka taktikája lehet.
Én tudom, hogy úgy választottam telefont, hogy nekem mire kell, és ez alapján kerestem meg a legjobb ár-érték arányú készüléket.
Maradjuk annyiban, hogy az iPhone hirtelen kinőtte magát az Egyeült Államokban, ahol zenelejátszóként is jobban ismerték, plusz hazai márka. Aztán átterjedt ide is, mint minden más. Eleinte inkább fanboy-terméknek indult, mára egy használható, szerethető készülék annak, akinek ez van. Ha van több apple termék, akkor jobb az otthoni rendszer, de nekem sose volt, és ha rajtam múlik, valószínűleg nem is lesz. Teljesen meg vagyok elégedve anem rootolt (de a garancián belül szabályosan rootolható) telefonommal. Talán kevesebb személyes adatom nyúlják le. Nem mintha a Google nem figyelne meg, vagy érném el akár a gépi keresési előzményeimet telefonon. Bár nekem kényelmes, hogy nem kell beírni, hova navigáljon a google maps, ha megnéztem gépen, merre is akarok menni.
Szóval nem azt mondom, hogy használhatatlan lenne - az említett aranyozott ürülék is használható nyakláncnak. Csak épp nem feltétlenül éri meg. Ellenben régen, mikor szintén volt Nokia és SonyEricsson tábor, nem volt ekkora harc, mint most.Nagyon megosztó készülék, vagy ez, vagy android - majdnem mintha azt néznénk, hogy Trump vagy Clinton. Egyik se biztos, hogy jó, de alternatíva nem sok van.
(#36677) arkades:
Persze, napi szinen nekem is nano kell már, de az benne van a telefonban, nem zargatom. Ellenben egy Lumia 830 jó lenne tartalék telefonnak, de a retro miatt nem aakarom cseréltetni a MicoSIMet a másodlagos telefonszámomhoz... Na retró telefonok is már nálam C5, 215, N82, Telenornál kiestek az egysávosok ugyebár...
A rádió nekem se szempont, 10 éve nem hallgatom, kicsit más a stílusom
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest