Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
.bruszli.
senior tag
válasz
Kalandor
üzenetére
Ha már ilyen szépen 'összejöttünk' és meghallagatásra találnak a szavaink,akkor a korábban felvetődött kérdés még egyszer : van arra mód,hogy nyíljon egy SZAKMAI retro telefonos topic e mellé az OFF retros mellé ( ha már ennek a visszaállításától elzárkóztok ) mint több más téma esetében ?
Illetve ha itt marad minden az 'új iránynak megfelelően' akkor ennek az OFF topicnak nem lehetne módosítani a 'jogkörét' ? Ha már le lett nullázva,meg húzva,akkor legalább a csere-bere mehetne ( hiszen a 'rajongáshoz' szervesen kapcsolódik a gyűjtés,csere-bere,és ez ugye elég speciális témakör;ezzel segítenétek a fórumozók dolgát ); pl "Főváros és környéke retro telefon rajongó adok-veszek beszélgetős topic"...mert jelen helyzetben a legrosszabb besorolásban van minden szempontból.
-
törölt tag
válasz
Kalandor
üzenetére
Akkor még más volt a pontszámítási rendszer, azért írtad, hogy 0.25-össel mennek tovább a hsz-ek. (Közben rájöttem.) Most már ez ugye nincs, mert nem számolódnak a lokál hsz-ek. Szerintem Te vagy az aki nem érti, hogy mit kérdeztem.
"Mellékszál, de ez esetben a 12000 hsz szakmaiból közösségivé válik, vagyis negyedelődik pl rangszámításkor."
Nem vagyok hülye, de köszönöm a kiemelést, figyelmes vagy.

Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest