- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
orion1025
őstag
válasz
susu88 #16893 üzenetére
Nekem pont ez volt a bajom, hogy kettéesett a mikrofonom.Itt a Nokia szervíz visszadobta, de egy pesti szervíznek fizettem 10000Ft-t egy cserére utazással együtt.Mikor visszakaptam elkezdett a küldő kijelző pár nap után feketén becsíkozódni, majd néha már kép sem volt rajta.Utána eltűnt a kép is, és szétszedtem a telőt.Az új mikrofont úgy forrasztották rá, hogy 4 szál kábel darabbal a nagy semmibe, így gondolom rövidre zárt valamit a kilógó kábelekkel.A vége komplett alaplap csere lett.Ennyit a neves szervízről, ha nem alsó forrasztásos lenne én is megcsináltam volna magamnak egy új mikrofon áráért ami 1500Ft-t kóstált volna.És igen közel van a rezgőhöz, de ha rendesen bele van illesztve a gumi borításba, akkor baj nem lehet.
-
KSparrow
őstag
válasz
susu88 #16893 üzenetére
Neten keresgéltem, és ezt találtam.
Én szerete használni a vibrát, mert le szoktam némítani pl metrón, buszon ha az N2-ről zenét hallgatok, minek ordíttassam?
A mikrofonnal szerencsére nincs(még) semmi gond, 338 órás a panel.
Megnéztm, és nekem is 14-es a panel, de a gombsor még V1, a kijelző is karos. (mondjuk annyit nem ér, hogy csak emiatt vegyek új gombsort és kijelzőtAmúgy most mi van? vettem egy E90-est, aztán mindenkinek kell?
Nem az első eset, hogy így rákaptok egy telefonomra ..
Asszem a 7710 is ilyen volt..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest