Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• orion1025

őstag

válasz arkades #16807 üzenetére

Nekem a mai napig E90 van, és jó kis telefon.Amire egy átlag embernek kell arra bőven elég, igaz a mérete egyben a hátránya számomra, de megszoktam, mert volt 9500-m is előtte.Strapabíró is, relatíve jól bírja az aksi ha nincs agyon nyüstölve.Fényképezésre, rádió/MP3 hallgatásra is tökéletes.Netezésre én még most is Opera Mobil 10-t használok, mert a frissebbekkel kegyetlen lassú a betöltés.
    Számomra ennél jobb telefon nem kell, persze vannak hibái, de megbízható kütyü.Amíg működik addig biztos ez lesz.Ha megadja magát, akkor keresek használtan másikat :)

• KSparrow

őstag

válasz arkades #16807 üzenetére

nagyon jó, nagyon tetszik, de megvannak a hátrányai.
    Sokkal kényelmesebb kinyitva gépelni rajta, ez persze egyrészt lehet az E61 nyoma bennem, de szerintem az is közre játszik benne, amit írtak a mobiléarénás teszten is: kint tök gölösleges a * - 0 - # gombok alatti panel, én ius azt nyomkodom amikor le akarom zárni. a funkciógombok (opciók-vissza) is kicsik, a többi úgy renben van.
    bent: Én bal oldalt a ctrl és chr gombokat mgcseréltem volna, de ez is csak vélemény. :D ami nekem hiányzik: az oldalán a hangerőszabályzók (e61-en volt), ugyanakkor a hangfelvevő gombját fölöslegesnek tartom.
    Ezeken kívül talán az akkura lehet panasz, de az utángyártott is, használt is, szóval az a 3/4-1 nap nem is rossz.
    ami jó: jó szórakozni a GPS-szel, de úgy kb 2 óra amit bír, full töltésről, 2 óra után nyavalyog. Meglepően pontos egyébként- bringával kacsáztam kicsit, és vette azt is, kb fél méter a pontosság. (N82-ben van GPS, de nem játszadoztam vele, mert 2 gigás kártyán van telepítve a Garmin, így most pont ideális az E90-be)
    Sokszor kényelmesebb kinyitva használni, és jó, hogy nem áll fenn az, mint az előbbi Commmunicatoroknál: teljes szinkronban van a két oldal. elkezdem kint írni az SMS-t, kinyitom, és csak gépelek tovább. ha bent megnyitom a galériát, majd becsukom, a háttérben fut kint is.
    Kinyitásnál tényleg nagyon rossz a köztes állás, 95°körül van, asztalra pont nem lehet letenni, illetve a funkciógombok is fent vannak, és ha nem stabil a telefon, meg kell fogni hátulról, ez kicsit lassítja a kezelést.
    Anyaghasználat, minőség rendben, bár lehet hasogatni a szőrszálat: kopik a fém házról a festék, a krómozás a navigyűrűn ha lekopik, vörösréz színe van, ami nem a legszebb, és ha 180 °-ba kinyitod majd leteszed, akkor az előlap lenn van.
    Még mi van a telefonban?
    Wlan. jó, bár fura, hogy hiába van pl Wlan varázsló, a jelszót nem tudja megjegyezni (N82-nek sikerült)
    Kamera: az valami állat. 3,2-es, és sajnos nem Zeiss, de megban benne az AF, a LED vaku, olyan képe van, amikor megnéztem gépen, kapkodtam a levegőt, olyan szép.
    Ha már ott tartok, hogy kamera, mellette van a 2 hangszóró is, sztereó, szépen szól, hangos és tiszta is.
    Ha meg már hangerŐ: ez a másik bajom vele, a beszédhangszóró hangereje. Felszálltam buszra, és kb semmit se hallottam, pedig maximumon volt. E61-gyel sose volt ilyen, mindig kristálytiszta volt.

Mindent összevetve ha a kinyitáskor a stabil pont más lenne, hangosabb lenne a beszédhangszóró és tovább bírná az akku, tuti befutó lenne. így, bár tetszik és szeretem, elképzelhető, hogy vissza fogok váltani az E61-re(leginkább a hangerő zavar).
    Érdemes elolvasni a tesztet is. [link]
    Ha a 40 körül nem is ér, de egy 25-30 mindenképp, mert tudja azt, amit kell neki, még többet is. és minden igénynek megfelel.
    Remélem elég részletes voltam. :DD

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés