- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
orion1025
őstag
válasz
arkades #16807 üzenetére
Nekem a mai napig E90 van, és jó kis telefon.Amire egy átlag embernek kell arra bőven elég, igaz a mérete egyben a hátránya számomra, de megszoktam, mert volt 9500-m is előtte.Strapabíró is, relatíve jól bírja az aksi ha nincs agyon nyüstölve.Fényképezésre, rádió/MP3 hallgatásra is tökéletes.Netezésre én még most is Opera Mobil 10-t használok, mert a frissebbekkel kegyetlen lassú a betöltés.
Számomra ennél jobb telefon nem kell, persze vannak hibái, de megbízható kütyü.Amíg működik addig biztos ez lesz.Ha megadja magát, akkor keresek használtan másikat -
KSparrow
őstag
válasz
arkades #16807 üzenetére
nagyon jó, nagyon tetszik, de megvannak a hátrányai.
Sokkal kényelmesebb kinyitva gépelni rajta, ez persze egyrészt lehet az E61 nyoma bennem, de szerintem az is közre játszik benne, amit írtak a mobiléarénás teszten is: kint tök gölösleges a * - 0 - # gombok alatti panel, én ius azt nyomkodom amikor le akarom zárni. a funkciógombok (opciók-vissza) is kicsik, a többi úgy renben van.
bent: Én bal oldalt a ctrl és chr gombokat mgcseréltem volna, de ez is csak vélemény.ami nekem hiányzik: az oldalán a hangerőszabályzók (e61-en volt), ugyanakkor a hangfelvevő gombját fölöslegesnek tartom.
Ezeken kívül talán az akkura lehet panasz, de az utángyártott is, használt is, szóval az a 3/4-1 nap nem is rossz.
ami jó: jó szórakozni a GPS-szel, de úgy kb 2 óra amit bír, full töltésről, 2 óra után nyavalyog. Meglepően pontos egyébként- bringával kacsáztam kicsit, és vette azt is, kb fél méter a pontosság. (N82-ben van GPS, de nem játszadoztam vele, mert 2 gigás kártyán van telepítve a Garmin, így most pont ideális az E90-be)
Sokszor kényelmesebb kinyitva használni, és jó, hogy nem áll fenn az, mint az előbbi Commmunicatoroknál: teljes szinkronban van a két oldal. elkezdem kint írni az SMS-t, kinyitom, és csak gépelek tovább. ha bent megnyitom a galériát, majd becsukom, a háttérben fut kint is.
Kinyitásnál tényleg nagyon rossz a köztes állás, 95°körül van, asztalra pont nem lehet letenni, illetve a funkciógombok is fent vannak, és ha nem stabil a telefon, meg kell fogni hátulról, ez kicsit lassítja a kezelést.
Anyaghasználat, minőség rendben, bár lehet hasogatni a szőrszálat: kopik a fém házról a festék, a krómozás a navigyűrűn ha lekopik, vörösréz színe van, ami nem a legszebb, és ha 180 °-ba kinyitod majd leteszed, akkor az előlap lenn van.
Még mi van a telefonban?
Wlan. jó, bár fura, hogy hiába van pl Wlan varázsló, a jelszót nem tudja megjegyezni (N82-nek sikerült)
Kamera: az valami állat. 3,2-es, és sajnos nem Zeiss, de megban benne az AF, a LED vaku, olyan képe van, amikor megnéztem gépen, kapkodtam a levegőt, olyan szép.
Ha már ott tartok, hogy kamera, mellette van a 2 hangszóró is, sztereó, szépen szól, hangos és tiszta is.
Ha meg már hangerŐ: ez a másik bajom vele, a beszédhangszóró hangereje. Felszálltam buszra, és kb semmit se hallottam, pedig maximumon volt. E61-gyel sose volt ilyen, mindig kristálytiszta volt.Mindent összevetve ha a kinyitáskor a stabil pont más lenne, hangosabb lenne a beszédhangszóró és tovább bírná az akku, tuti befutó lenne. így, bár tetszik és szeretem, elképzelhető, hogy vissza fogok váltani az E61-re(leginkább a hangerő zavar).
Érdemes elolvasni a tesztet is. [link]
Ha a 40 körül nem is ér, de egy 25-30 mindenképp, mert tudja azt, amit kell neki, még többet is. és minden igénynek megfelel.
Remélem elég részletes voltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged