- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kadam4
tag
válasz
#43960832 #10305 üzenetére
Mondjuk azt én sem tudom elképzelni, hogy pont Salgótarjánban senki nem jelentette a Vodának, meg hogy ott nem érné meg neki.
Passzolok, nem tudom, hogy náluk hogyan meg ez.
Az is lehet, hogy egyszerűen nem tudtak megegyezni valakivel.
Mert sokszor az is előfordul, hogy ahova ki kellene nekik építeni az antennákat, ott éppen valamilyen épület van. Ekkor szokott még probléma lenni, hogy az épület tulajdonos sokat kér érte, és ezért nem tud a szolgáltató megegyezni vele.
Nem sajnálom a szolgáltatókat, mert pénzük van bőven, de az tény, hogy rengeteg pénzük megy el az épületeken bérelt antenna helyekre, ami jelentősen megnövekedett üzemeltetési költséget jelent egy-egy antennánál.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest