Hirdetés

2024. május 7., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Retro teló rajongók OFF topicja (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-10-05 05:40:37

LOGOUT.hu

Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#13354) KSparrow


KSparrow
senior tag

Nos a készülékek:
3650
Sajnos a kijelző nem az igazi(kép), de érdekes, hogy a gombsor megvilágítása nem kék, hanem fehér.

6620
Majdnem az, mint a 6600, de kicsit ugye eltér a ház. Hátlap nincs hozzá, és a 6600 hátlapja nem megy rá.

6630
Hibátlanul megy, olvassa a memóriakártyát, szép állapot, de majd még tervben van rá egy gyári, fóliás ház, mert ez kicsit karcos és nincs meg a gumi a kameránál.

E60
A kis szépség :) Wifi, minden oké, kicsit lassú a szoft, de hát ez még csak félkész. :)) kicsit szokatlan módon üdvözöl.
A másik, a fekete gombsoros az egy még előbbi állapot, (ez a B2) ezen egy másik szoftver van, vagy a 6630, vagy a 6620-é. Mindenesetre a szoftver szerint van kamera a készülékben, holott ugye nincs. Ugyanakkor a szoftver mégis tartalmazza a WiFi menüt, de csatlakozni nem tud.

N90
A navigálógomb használata kényelmetlen, nincs eltalálva a nyomáspont (minden más gombon jó, csak a 4 irány nem). A kamera nem indul el, kidob. A memóriakártyát nem látja, az oldalsó gombokra (a kamera gombra és a joystick-ra) nem reagál, ugyanígy, a két fenti kamera-választógombra se. Oldalt kilóg belőle a panel, van rajta egy nagyobb töltőcsatlakozó, és egy plusz pop-port. a rendes vékony töltőn nem veszi a töltést, visszajelez, hogy "not charging". A kilógó részen a ledek mellett van egy gomb, ez újraindítja a telefont. a külső kijelzőnek nincs értelme, mert csak a logó jön be rajta, semmi más. Ha beteszem az akkut, indul. Buta telefon, de nullperces, és a segélyhívás kiment róla (3 mp-ig, majd lemerült az akku, mert eszi az áramot mint a fene, de készenléti állapotban egész jól megy). Sim-et nem lehet betenni, mert nincs rendesen helye, és nem érintkezik, így nem érzi a telefon se.

Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! 808 PV /// Oneplus 8 Pro /// Mobilmementók

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Retro teló rajongók OFF topicja (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.