Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
válasz #43960832 #12052 üzenetére
ja, igen, ez szép darab. nekem mondjuk nagy mákom volt, asszem 400 ft-ért találtam egy ilyet, bontottat egy piacon, nem is hagytam ott. ráadásul nem is leharcolt.úgy értettem ha nem is gyári, megérheti megvenni, de ha gyári előlapot akarnál, nekem van egy fölösleges gyári kék.
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
törölt tag
-
Mulderpapa
aktív tag
Sziasztok!
Szereztem egy Motorola E1000-et, amiben sajnos nincs magyar nyelv, illetve a szoftver is eléggé régi rajta.
Tud valaki segíteni abban, hogy hogyan lehet firmware-t frissíteni, illetve olyan nyelvi csomagot rárakni, amiben van magyar is?"Az élet túl rövid a pendriveok biztonságos eltávolításához"
-
pszili8
aktív tag
válasz Mulderpapa #12058 üzenetére
Ha jól emlékszem itthon nem forgalmazták,szóval lehet,hogy nincs rá magyar.
Blackberry Q10,Xiaomi Mi A1
-
Mulderpapa
aktív tag
válasz pszili8 #12059 üzenetére
Van magyar szoft rá, az tuti, illetve letöltöttem már a firmware-t és a nyelvi csomagot is, csak éppen nem nagyon tudom felrakni, hülyeséget meg nem akarok csinálni.
Itt a Mobilarénás tesztben is magyar nyelvű.
"Az élet túl rövid a pendriveok biztonságos eltávolításához"
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jé milyen topicot találtam.
Egy két éve találtam egy ilyen telót vidéken anyáméknál az utcán:
Egy ideig hírdetgettem, de nem jelentkezett a tulaja. Nemkicsit lestrapált, passzolom hogy milyen hálózatfüggő, vagy hogy egyáltalán működik-e, nálam csak a port fogja. Érdekel valakit csokiért, vagy üdítőért?
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
puputewe
csendes tag
Sziasztok, !
Tegnap hallottam a topicról először, ma már itt is vagyok!
Jómagam is gyűjtő vagyok, bár kizárólag Ericsson és Nokia van a repertoáromban - de van néhány Pana is.
Nálam az alapelv, hogy minden készülék lehetőleg gyári alkatrészekből, lehetőleg gyári állapotra álljon fel, ha tré állapotban érkezett. (persze hogy működőképes legyen, alapelv) Mindenből egyet tartok meg.Évek óta gyűjtöm őket, s bár nem rajongásig, és minden percemet kitevően ugyan, de most már ez is fontos szerepet tölt be kevés szabadidőmben...
Cél - az összes Nokia és Eri begyűjtése 6280-ig, illetve a K sorozatok elejéig. Jelenleg 154 működőképes és szép készülék figyel az otthoni polcokon, melyért persze az asszony egyfolytában picsán akar rúgni - de hát ez ilyen ...
Van jónéhány különlegességem is, melyekre igen büszke vagyok - eleddig amúgy is csak saját szórakozásra csináltam, igazából ez az egyik hobbim
Örülök hogy megtaláltalak Titeket, Nokia és Eri témában, esetleg ha tudok segíteni, szóljatok.
Üdvözlettel minden retro rajongónak :
puputewe
Jah, mivel van pár alkatrészem, kidobandó vagy felesleges vagy esetleg hibás retro cuccom, hétvégén fölrakom majd ide őket, egy-két sörért, vagy a partner gyűjteményének esetleges megtekintéséért szívesen átadom őket. Kereskedni lehetőleg nem akarok velük.
-
KSparrow
őstag
válasz puputewe #12064 üzenetére
Szuper, örömmel látunk! Milyen ritkaságaid vannak?
Talán a legnagyobb Nokiamániás vagyok, csak Nokiából van nagyjából 150 különböző típusom, ha gondolod, vess rá egy pillantást.Igaz, még nincs kész teljesen az oldalam, de igyekszem dolgozni rajta. gyűjteményem
Ha bármilyen kérdésed van a Nokiákkal kapcsolatban, szívesen válaszolok.
Kívánci vagyok, milyen fölös dolgaid vannak, lehet találok valami jót.Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
puputewe
csendes tag
válasz KSparrow #12065 üzenetére
Hozzád képest nem nagyon lesznek ritkaságaim
Jó a weblapod! És kemény a gyűjteményed!
Pl nekem is van egy 9000-es kommunikátorom, nagyon szép, teljesen jól működik.
Vagy egy Eri MC16 PDA kommunikátor ....
A 450-es Nokiáimat nagyon szeretem, vagy épp a 1011-es Nokiára is büszke vagyok.
De olyan, jobban mindennapi dolgok is melengetik szívemet, hogy van pl egy karcmentes 8110i-m, vagy ugyanígy karcmentes 7110-em is.
A teljes kommunikátor sorozat megvan az E90-ig.
Ericssonból az összes, GF és T sorozatból csodálatosan szép állapotokban, pl bennük gyönyörködöm a legtöbbet.
Áá, mindegy, próbálok majd képeket fölrakni. Mondjuk, így darabokban nem nagyon vannak, képek, de keresek.
-
puputewe
csendes tag
válasz Earl_Muttley #12068 üzenetére
Köszi!
-
pszili8
aktív tag
válasz puputewe #12074 üzenetére
Üdv! Nagyon szép telefonjaid vannak gratula! Hotline Pocket Én most leszek 20 éves és komolyan veszem a gyűjtést,az aláírásomban van az oldalam címe
Most az egész gyűjtemény be van csomagolva egy monitoros dobozba remélem nem sérülnek meg költözés közbenBlackberry Q10,Xiaomi Mi A1
-
Earl_Muttley
őstag
Nem biztos hogy költséges, lehet mázlija az embernek, neked spec gyönyörű a gyűjteményed, de vkinek csak a kopott rondább példányokra telik, pl ilyenek a fiatalabbak,mint.én és még páran. De volt már mázlim, pl. ingyen jött a fullos GD90em, és mellette a 3110es, ami karcmentes.
[ Szerkesztve ]
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
KSparrow
őstag
hát igen, mondjuk én már egy ideje szenvedek vele, kb 6 éve, az elején minden lepukkant szart megvettem, már igyekszem nem, de van amit pl inkább felújítok, ha annyira ritka pl, vagy az egyszerűbb. ált. arra megyek, hogy megszerzem a lezúzottat, csak lesz egy jó halott/ egy komplett jóm, és akkor meg lecserélem. akárhogy is, már egész jól néznek ki, pláne egyben. de már kb 300 E ft-ban van.
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
puputewe
csendes tag
válasz Earl_Muttley #12076 üzenetére
Ez természetes, félre ne értsd. Nem azt mondtam, hogy ezt csak sok pénzzel lehet csinálni - pl én is sokszor E-Bay-en, Vaterán szerzem a filléres alkatrészeket , és én is kopottan veszem vagy kapom meg őket, vagy épp munkáért - de ha nagyon össze akarnám számolni (és nem akarom) biztos néznék egy nagyot.
Tényleg az a jó, ha mázlija van az embernek, és persze én sem tagadom hogy nemegyszer volt szerencsém - de megvan a másik költségesebb oldala is ennek... Pláne ha az embert ugye elragadja a hév. Engem ritkán, de sodort már el az ár
Arról nem beszélve, hogy egy percig sem gondolom, hogy az ember fiatalabban ne venné komolyan. Csak manapság ez ritka a késő tizenéves korosztályban... (de nagy a szám majd 30 évesen
-
Earl_Muttley
őstag
válasz puputewe #12078 üzenetére
Szia!
Remélem a bizniszünkkel, ha még áll, is lesz 1 kis mázlim.
Itt már tudják milyen fiatal vagyok, így kevés a keret, ahol tudok spórolok, de néha nekem is bele kell nyúlnom a zsebembe, vagy szerelgetni kell, néha az se olcsó.
[ Szerkesztve ]
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
puputewe
csendes tag
válasz Earl_Muttley #12080 üzenetére
Milyen fiatal vagy?
-
puputewe
csendes tag
Jut eszembe , csak érdekességképp :
Van itt valakinek közületek Ericsson R250s mobilja a gyűjteményében?
Én kb két éve nem találok - nem megvétel miatt kérdem, csak szimplán, van-e valakinek.
-
puputewe
csendes tag
válasz Earl_Muttley #12084 üzenetére
Mondjuk annyiért nekem sem lesz.
-
zorzy4
addikt
válasz Earl_Muttley #12084 üzenetére
Itt nem nem nagyon de az oldmobilon pár emberkének van. Nem egy beszerezhetetlen típus csak nagyon fel van verve az ára.
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
Earl_Muttley
őstag
válasz puputewe #12087 üzenetére
Ebay téma:
Multkor 1euróért lett vna Beocom9500asom, de sajnos nem postázott ide Mo-ra, pedig 3kból meglett volna postával, még működött is...
[ Szerkesztve ]
-
pszili8
aktív tag
Inkább ne beszéljünk pénzről Tavaly megdupláztam a gyűjteményem,idén is tervezek még pár gyönyörű,nem pár ezer Ft-os telót beszerezni,de csak ha nyári munka után tele lesz a zseb
Anevemearl: az nemkicsit érte volna meg.Én 6k-ért vettem Minolta kollégától,de nekem megérte.[ Szerkesztve ]
-
zorzy4
addikt
Sendo s330 eladó, független, töltő nélkül, (mert azt a másikkal amit 4000ért adtam elvitték) de feltöltve. 1000ft [link]
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
pszili8
aktív tag
válasz Earl_Muttley #12090 üzenetére
Nekem S10-hez csak dokkoló kéne,amúgy van egy dobozos,és karcmentes.Hagenuk Globalhandy-t láttam már egy gyűjtőnél volt neki Ferrari-s piros/sárga volt Audis,VW-s,BMW-s,Mercedes-es.Az mondta hogy valamelyik(már nem emlékszem) Ferrarisat a forma-1-ben a csapatfőnökök kapták.Nagyon durva telefonjai voltak kb 7-800db-os gyűjtemény.
-
pszili8
aktív tag
válasz Earl_Muttley #12095 üzenetére
Ide elmész és te is megnézheted,de itt csak 1 része van.Bal oldalon rámész,hogy oldmobil,ott vannak eladó régi telók igaz drágán,azt a Siemens S55 F1-et elfogadnám Itt vettem a V60i-re a gyári fekete előlapot talán az utolsót.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest