Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoda120
aktív tag
válasz KSparrow #12249 üzenetére
Nekem az N91 nagy álmom,még hasznánám is.Igaz,hogy Súlyos darab szó szerint,de letojnám
#12250) Dj Tommy N70-em volt kb 2 hétig,de nekem nagyon nem jött be,akkor inkább 100x E50
(#12251) pszili8 én is veszek majd egyszer csak jelenleg piszkos drágák 15-20k
E60 meg szerintem itt-ott árában van 10k-ért,mivel elég ritkaFacebook: szerelem a négyzeten
-
csoda120
aktív tag
Facebook: szerelem a négyzeten
-
-
.bruszli.
senior tag
válasz csoda120 #12258 üzenetére
Elég sok Symbian telót használtam ( SE p800-tól Satioig az összes UIQ;7650-től x6-ig a legtöbb nokia is ) de ráuntam. Van jobban használható ,számomra kézreállóbb oprendszer;és így már abszolute nem hiányzik a .sys
Amúgy most beszélgetősre \\\ T39,T68 és Siemens S45i nyúzódik épp felváltva;csak hogy egy kis retro szag is legyen......ja és szóljatok ha kell olcsón egy kanna besugárzott hangya !
-
.bruszli.
senior tag
-
kovy79
őstag
Van valamelyikőtöknek tapasztalata 6210/6310i + usb kábellel kapcsolatban?
Értem ezalatt, hogy olyan usb-s kábelt keresek, ami tutira működik a fent nevezett telefonokkal + LogoManager-rel, mivel eddig kettőt próbáltam, de semmi eredmény (XP + 7 alatt sem).''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
Stimpy001
aktív tag
Sziasztok!
Sajnos fájó szívvel meg kell hogy váljak gyűjteményemtől. Természetesen darabonként is eladó, több darab esetén adok kedvezményt! A legtöbb teló új, fóliás, amelyik nem az is gyűjteménybe illő állapotban van. Postolok egy képet a telókról, privibe érdeklődj ha valamelyik érdekel és mondok árat rá! Először ide rakom ki mielőtt bárhol is meghirdetném, szóval tesék tolongani, ami megmarad az hétfőn megy Vaterára. Jó csemegézést!
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/195/img0630wj.jpg/][IMG=http://img195.imageshack.us/img195/4293/img0630wj.th.jpg][/URL]
Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]
[ Szerkesztve ]
-
Stimpy001
aktív tag
Mivel elég rossz minőségű a fotó, többen írtátok priviben hogy soroljam fel a telókat, hát tessék:
Alul:
- Bosch 909 Dual S (full doboz)
- Siemens S40 (full doboz + bontatlan dokkoló)
- Nokia 3530
- Nokia 2300 fóliás (+1 bontatlan gyári elő+hátlap)
- Ericsson T28 fóliás
- Ericsson T29s fóliás
- Nokia 8800 (ez az egy nem tökéletes állapotú, angol menüs, de bőven szépnek nevezhető)
- Nokia 8855 fóliás (!!!!)
- Nokia 8850 fóliás
- Nokia 7250 (+1 gyári elő/hátlap szett)
- Nokia 7210 fóliás
- Nokia 6510 4 gyári színben bézs/piros/v. kék/s. kék (a bézs full dobozos)
- Nokia 6650 fóliás (!!!!)
- Nokia 7600
- Nokia 6150 3 gyári színben (zöld nagyon ritka)
- Nokia 6110Felül:
- Nokia 8210 fóliás 4 gyári színben
- Nokia 8250 fóliás 4 gyári színben
- Ericsson T68m
- Nokia 7110
- Bosch 908
- Bosch 909
- Bosch Com 607
- Bosch Com 738
- Siemens S6
- Bosch ősmodell (pontos típusát nem ismerem, töltő nélkül, dokkolóval)
- Nokia 3110
- Nokia 9000 Communicator (töltő nélkül) -
Obito1
csendes tag
Ericsson Hotline Combi 433 ELADÓ!!!
Több infó és képek itt: [link]
[ Szerkesztve ]
Eladó mobiljaim: http://hardverapro.hu/aprok/mobil/keres.php?suser=obito1&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
-
félisten
N 9110i alkatrészeket valaki?
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
KSparrow
őstag
ú na nagyon nagy a boldogság. ugyanis szereztem "jó minőségű" ugy házat a 6233-ra, már kinéz valahogy és a lényeg: eladó egy fekete, fóliás, jó minőségű de utángyártott 7260 elő-hátlap, gombsorral. ugyanis: szereztem egy vasi új, fóliás, fehér gyárit! majd teszek föl képet, de amikor összetettem, elállt a lélegzetem. komolyan. álomszép. és gyári, karcmentes a telefon.
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
golya32
senior tag
mennyiért vetted az e6-t?
Én most x5-ön gondolkodom..[ Szerkesztve ]
Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
KSparrow
őstag
Nos, itt vannak képek a felújított 7260-ról.
[link]Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
-
zorzy4
addikt
válasz Magnum_ #12290 üzenetére
Azta de figyelmetlen vagyok bocs. Hogy milyen?! Még szokni kell, meg egy két frissítés nem árt majd neki, de összességében jó. Nagyon bejön, hogy tudok váltogatni a billentyűs és a érintős használat között. Minden benne van amit egy telefonnak tudnia kell, és még holnap veszek egy ilyet [link] hozzá. Kérdezz ha konkrétan kíváncsi vagy valamire.
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
elfelejtette
veterán
Üdv néktek!
Én is retro rajongó vagyok, az én nagy kedvencem a Siemens SX1. Volt is ilyen telóm, csak sajna a szervízben elbarmolták, azt mondták, hogy beázott (2 hetesen nyáron!!!), és emiatt megvonták a garit. Ha tudnék szerezni egy jó állapotút, azért biztosan odaadnám cserébe a mostani Vodafone 845-ös telómat, amit ingyen kaptam a cégtől a mobilinternet előfizu mellé. Az Android nem igazán jött be nekem, főleg hogy kikapcsolva nem ébreszt. Jelenleg is az előző Nokia 6630-as telót használom ébreszteni, ebből is látszik, hogy inkább Symbian párti vagyok. Zenelejátszásnál is jobb volt az SX1 a Yamaha chip miatt...
A használhatóságról meg annyit, hogy 2-3 nap intenzív használat után már rááll az ember a kétkezes SMS írásra.
Üdv."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
T0rnad0
addikt
válasz elfelejtette #12294 üzenetére
Vaterán most van egy jó állapotúnak mondott SX1 10 ezerért Nekem nem volt, de mindig is tetszett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hardcore café
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Melyik tápegységet vegyem?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- alza vélemények - tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.