Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Cybertruck Taipeiben
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Őskoczka
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Alsó-Középkategóriás Gamer konfig, 2024 őszén
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Voice24 #7999 üzenetére
Ezen lista alapján kompatibilis. A BIOS-ban nem kell állítani semmit, a kommentben azt írják le, hogy mit és miért változtattak a BIOS-ban.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Voice24
őstag
Bocsi, ha nem a legjobb helyre írok, de megpróbálom.
Azt szeretném kérdezni, hogy jól működik-e együtt az alábbi páros:AMD Athlon II X2 245 proci és
Asus M2N-E (AM2) alaplap.A lap leírásában a kompatibilis procik listájában konkrétan ez a proci nem szerepel (240-es és 255-ös igen). Persze oda van írva melléjük megjegyzésként, hogy a legfrissebb Bios-szal, és még abban is kell valamit állítani.
Egy hirdetésben láttam egy konfigban, elég jó áron, de amíg ez nem biztos, nem akarok lépni.
Előre is köszi. -
phallos
tag
válasz csucsbicep #7996 üzenetére
Egyébként erről a hűtőről van szó, az alacsony kivitelű fajtájú Intel hűtő.
10 perc agresszív használat mellett (a létező összes program megnyitva, amit eddig feltelepítettem, mellette konvertálás) ilyen eredmények születtek:
[link]A hűtőborda talán egy leheletnyivel melegebb, max kéz melegre raknám.
-
phallos
tag
válasz csucsbicep #7996 üzenetére
Azt még nem tudtam kipróbálni, de percek kérdése, és írok eredményeket.
-
phallos
tag
válasz csucsbicep #7994 üzenetére
Itt vannak az eredmények nyugalmi állapotban, teljes mértékben megegyeznek az Aida által mért hőmérsékletekkel, míg Aida szerint a proci maga kerek 30 °C, ezektől az értékektől nem dobnám magam hanyatt, mert nem olyan radikális számok, mint a 68.
Szerk.: A hűtőborda hideg, azaz kb. szoba hőmérsékletű. (20 °C)
[ Szerkesztve ]
-
phallos
tag
válasz csucsbicep #7991 üzenetére
Nézd csak, itt leírtam a problémámat.
Ezen felül ma újrapasztáztam, hűtőt jól passzintottam rá, szépen bekattant mind a 4 talpacskája. Aztán ezt követően, még ezen az oldalon van pár hozzászólásom, ahol leírtam az egyéb észrevételeim. -
CoolMan
MODERÁTOR
válasz Andiciculi #7990 üzenetére
Most már jó lesz, ne nyúlj hozzá. Akkor ezek szerint, mégsem volt rendesen a helyén a hűtő.
-
Andiciculi
csendes tag
válasz CoolMan #7989 üzenetére
Megnéztem a ventit hogy minden jól fekszik-e ..szóval levetem újra és láttam hogy az a plusz pötty paszta amit a bordára raktam nem kenődött szét rendesen ,,, szétkentem és most nagyon ráeröszakoltam a nyákra és most 65 fok volt a legnagyobb mért érték.. lehet még kéne egy kis paszta vagy hagyjam most már? nem akarok túl sokat se rárakni..kicsit kikészit ez a pattintos szarság amivel illeszteni kell.. most nyugiban 37fok körül van..
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz Andiciculi #7988 üzenetére
Az, hogy nem lötyög nem jelenti azt is, hogy rendesen felfekszik a hűtő, ezt ellenőrizd kérlek.
A 93-94 C az sok ennyin nem szabad használni. Már ha valóban ennyi és nem mér félre.
Tedd rá a kezed a hűtőre és nézd meg, hogy meleg-e a borda? -
Andiciculi
csendes tag
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz Andiciculi #7986 üzenetére
A hűtő rendesen felfekszik a CPU-ra? Mind a négy műanyag pöcköt teljesen vissza nyomtad?
-
Andiciculi
csendes tag
Most csináltam meg a pasztázást de nem sok változást tapasztaltam... 90fokot is mért de nem tudom mire alig kapcsoltam be...mit tudok vele csinálni nem értem hol lehet a hiba ha nem az érzékelő ment gallyra... biosban is megnéztem és ott is ilyen csillagászati értékeket mér... remélem hogy nem fog elfüstölni elött kikapcsolja vagy korlátoznia kell magát nem?
-
Steelheart2
őstag
válasz Andiciculi #7983 üzenetére
Szia.A pasztának nem kell száradási idö.Tedd rá nyugodtan a hütöt.
Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
phallos
tag
Üdv ismét. A magmelegedős problémám továbbra is fent áll, sőt. Játék futtatása közben a magok 68 °C körül dolgoztak, ami továbbra is aggaszt. Maga a cpu kb 40-44 között ingadozott. Próbálkoztam visszavenni az overheat protectiont a biosban, csak tartok tőle, hogy az alaplapom nem támogatja, nem találtam sehol ilyen opciót. Kipróbáltam volna, hogy 60-as limitnél kikapcsolna-e a gép. Baromira idegesít, kérdezősködtem az ismerőseim köreiben, nekik teljesen normális adatokat mért az Aida. Esetleg nincs valami ötletetek?
A ház oldalát leszedtem, de nem javított a helyzeten. Teljesen kétségbe estem. Lehet a processzor hibásodott meg? -
Andiciculi
csendes tag
válasz CoolMan #7982 üzenetére
Teszek rá ma mindenféleképpen remélem drasztikus csökkenést fog mutatni,de még arra kíváncsi vagyok hogy a pasztát mennyit kell hagyni száradni? Meg az is fura hogy legalább egy féléve szedtem le a prociventit és már csak a paszta maradványai maradtak ott és eddig nem is volt vele gond csak gondoltam ránézzek milyen hőmérsékleten üzemel.. erre látom hogy lassan a 100fokot karcolja játék alatt... szóval megnézem most hogy alakul a pasztázás után.. ha nem csökken akkor az érzékelő lehet a ludas vagy nem tudom mert minden ki lett benne pucolva ! A venti meg 2700pereg lehet nem elég neki vagy mi a gány?
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz Andiciculi #7979 üzenetére
Akkor tegyél rá pasztát. Szerintem az everest mért rosszul. Biosban mit mutat a CPU hőmérséklet?
-
Redneck
nagyúr
Nekem 80nál lekapcsolt az E6500, BIOSban is az volt a max érték, de most visszavettem 70-re. Én nem raktam rá rendesen a hűtőt, még egy szinttel lejjebb lehetett nyomni. Pasztát is csak vékonyan hagytam fent. Pasztázd mindenképp, Arctic vagy CoolerMaster pasztát ajánlok. CM 1,2k Arctic pedig 3 felé Remélem tudtam segíteni.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
endruboy1
senior tag
Hát ha 0 paszta van rajta akkor simán lehet hogy megfő.
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz Andiciculi #7976 üzenetére
Szia!
Ne az everestel nézd, már nem fejlesztik. Az Aida64 az utódja. De ezzel is megnézheted. (ingyenes)
Pasztát tettél a CPU és a hűtő közé?
Igen max. 74.1C [link]Szerintem annyira nem melegszik fel, mivel a hővédelem miatt lekapcsolna.
[ Szerkesztve ]
-
Andiciculi
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan problémában szeretnék segítséget kapni hogy a DualCore Intel Pentium E6300, 2800 MHz (10.5 x 267) procim 90+fokokra melegszik az Everest szerint ha játszok ez normális ? mert én 74 körüli értéket találtam a neten hogy az a maximum! Na már most én a gépet szétszedtem procihütőjét kitakaritottam majd visszaraktam.. ezután tapasztaltam ezeket az értékeket amikor játszottam(GW2 pl) mit lehet vele csinálni vagy mi lehet a baja? A venti 1900 körüli fordulatszámon pereg nyugodt állapotban ha játszok kb 2700 bár ezt nem figyeltem most help:S -
phallos
tag
Még egy észrevétel, a magok hőmérséklete a terhelés kezdetével nagyokat ugrik, 45-ről 56-ra majd vissza 50-re stb. Ez egészséges?
-
phallos
tag
válasz CoolMan #7966 üzenetére
Maga a cpu nem nagyon járt még szerintem 50 környékén, max kb 46-47°C volt terhelve, 100% közelében huzamosabb ideig. Viszont a magok kegyetlenül bosszantanak. Mindig tizenpár fokkal magasabb értéket vesz fel a cpu hőmérsékleténél.
Mondjuk nem tudom mit befolyásol az, hogy a hűtő rézmagos, ha jól tudom a réz jobban vezeti a hőt, aztán az alumínium lamellák pedig könnyebben adják le azt, tehát ez is furcsa, no meg, hogy egy jóval nagyobb teljesítményű proci gyári hűtője. -
ClayMore
aktív tag
Sziasztok!
Jó ár/érték arányos cpu coolert keresek phenom II x4 965 BE-hez (OC csak annyi lesz amit feszemelés nélkül elbír)
Thermaltake V4 ház
Asrock pro3 alaplapMit tudtok ajánlani ami jó ár érték arányos és be is fér a házba?
KÖSZÖNÖM!
Liverpool, Chelsea, Arsenal MEZEK ELADÓAK!!!...................http://hardverapro.hu/apro/angol_behozatalbol_mezek_eladoak_liverpool-chelsea/friss.html#msg5
-
phallos
tag
Sziasztok!
Lehet nem a legjobb helyen járok, de a processzorom topikja már kihaltnak tűnik, így gondoltam itt írom le a problémám:
A tegnapi nap során összeraktam egy C2D E4400-al szerelt masinát, viszont szomorúan tapasztaltam, hogy egy Q9550-hez adott gyári hűtővel a processzormagok hőmérséklete 55-62 °C körül mozognak, míg maga a processzor 35-45 °C nem igazán terhelt állapotban. Ezeket az adatokat az Everest adta meg, kicsit aggódom, hogy a magok hőmérséklete magas. Vagy csak a program hibázott volna? Esetleg ezek az értékek normálisak? Gondolom azért valamilyen szinten összhangban kellene lenni a CPU hőmérsékletével.
Mindez Windows 7 Ultimate x64 rendszeren történik, frissítések telepítése közben. A RelTemp 3.70 nevezetű program szerint frissítések telepítése közben "csak" 52-54 közötti értéket vett fel, míg nyugalmi állapotban restart után már csak 38-36 fok körül mocorognak a magok, ugyanez everest szerint 43-45. Még egy észrevételem támadt, amint elindítok valamit a magok hőmérséklete azonnal megugrik, a fent említett 50 körüli értékre (everest szerint 60). Elég fura jelenség, a 10-es differencia mindkét esetben fent áll. Valamelyik program csal, reményeim szerint az everest az.Próbálkoztam a Core Temp nevű programmal is, de a fent említett másik kettőtől ismét egy különböző értékkel rukkolt elő.
Everest: legnagyobb érték
Core Temp: valamivel alacsonyabb (kb átlagosan -5°C az Everesthez képest)
Real Temp: a Core Temphez képest kb 5°C-kal alacsonyabb érték.Lehet az alaplapom tréfál meg? Ma egy hetes, MSI G41M p26
Van esetleg valakinek hasonló tapasztalat, eléggé bosszantó jelenség?[ Szerkesztve ]
-
cashback
őstag
válasz haxiboy #7956 üzenetére
Buzzer / csipogó / hangszóró van bekötve?
Elméletileg kellene neki, de találkoztam már olyan lappal ami nem igazán akart csipogni semmire (gigbyte) - viszont a proci hűtő mikor nem volt rádugva akkor szirénázott.
Táp márka, típus?
Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
haxiboy
veterán
válasz cashback #7955 üzenetére
Holnap veszek pasztát. De fentebb van egy videó. Kéne valami beep jelzés hogy túl meleg nem? Meg én a biost sem érem el. Se kép se beep. A ventihez közben véletlen egyszer hozzá értem megállt aztán erőlködés után megint elindul... Ha nagyon nem megy elviszem szervizbe max nem kajálok 1 hétig xd :-D Igazából mindent itt vettem hardveraprón csak a táp nemggaris. Ám ramok nélkül nem kéne sipolni hogy nincsenek bennt?
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
cashback
őstag
válasz haxiboy #7952 üzenetére
Rosszul rögzített hűtés esetén a hőfok úgy felugrik a határértéken túlra hogy észre sem veszed.
Csak egy enyhe példa:
Szobahőmérséklet: 20°C
Gép elindít -> GoTo BIOS -> Temperature: ? Gyári hűtés esetén 35-40°CSzóval röpke 15-20°C-ot rádob és még nem is csinált semmit. Ha most ez rosszul rögzített hűtéssel néznék meg... szerintem plusz 30-40°C-ot gond nélkül ugrana.
Ha most minden flottul kikenve és rögzítve is ugyan ezt csinálja, akkor esetleg nem árthat ha megnézed egy másik táppal.
Alapvetően a hibafeltárást úgy érdemes kezdeni hogy:
Csak a szükséges eszközök legyenek csatlakoztatva. (nem kell: tv kártya, extra hangkártya, 4ram modul... etc)
Szóval:
Alaplap + 20/24+4pin (ha nincs akkor nem kell bedugni ) + 1db processzor /hűtése + 1db ram + ha szükséges akkor egy vga (igp-s lap esetén hanyagoljuk azt is)
+ HDD/pendrive/ODD OP rendszer futtatásához (javasolt egy USB-s linux használata)[ Szerkesztve ]
-
haxiboy
veterán
válasz BigBlackDog #7953 üzenetére
Próbáltam Cmos resit elem kivételt úgy sem megy már semmi ötletem. Pénzem meg nincs hogy szervizbe vigyem :-(
-
haxiboy
veterán
válasz cashback #7951 üzenetére
Túl nem hevülhet pár mp alatt. Amúgy azt figyeltem meg. Bekapcsolom a gépet és a ventik a proci úgymond próbálkozik ugrál 1-2-t mire elindul. Ha nincs rákötve az alaplapra a 12v akkor is ezt csinálja. Táp?
-
cashback
őstag
válasz haxiboy #7950 üzenetére
A paszta nem okoz ilyen gondot, hacsak nem a lábak között van és +még valami fém paszta is ráadásul.
Viszont az hogy a hűtés nem megfelelően volt rajta már esetleg csinálhat valamit (vagy éppen azt hogy nem csinál semmit - letilt a rendszer mert túlhevülést érzékel)Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
haxiboy
veterán
Paszta miatt lehet hogy nem kapcsol be a gép?
-
Vegitaa
senior tag
válasz BigBlackDog #7947 üzenetére
Köszi, akkor jól gondoltam. Fura azért, hiszen mindketten 3400MHz. De más technológia...
-
Redneck
nagyúr
Megoldódott az E6500 melegedése. Leszedtem a hűtőt, paszta hülyén nézett ki... Újrapasztáztam még 1x szépen, és mikor ráraktam a hűtőt, rájöttem hogy rá kell nyomni egyet a pöckökre jobban, hogy teljesen bepattanjanak. Eddig lehet hogy a hűtő a forró paszta tetején hajókázott
-
attiati
veterán
ha veszek egy új G850-et, ahhoz adnak ventit, vagy külön kell vennem?
-
Vegitaa
senior tag
Üdv!
Egy amatőr kérdés: Normális hogy egy Prescott 3,4 GHz P4 (ugyanazzal a hűtéssel) jobban melegszik mint egy Cedarmil 3,4 GHz P4? (mindkettő csak Bios-ig tesztelve)
-
nagyúr
válasz tivadar9 #7940 üzenetére
Szintetikus teszt eredményei alapján nem érdemes procit (vissza)cserélni. Valós alkalmazásokban teszteld.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
tivadar9
csendes tag
válasz cashback #7916 üzenetére
Szia!
Ja 400 MHz-ek (2 db 1 Gb-s Kingmax).
az athlon 64 3000+al gyorsabbnak is érzem (alapfeszen) 2200 MHz-nél
és az everest is azt írja ( Read, Write), hogy ez a gyorsabb.
Mint athlon 64 3400+
5% túlfesszel 2350MHz-re húzva (efelett nem stabil)
Akkor visszateszem a 3000+ ost
Kösz a hozzászólást.
HJ -
nagyúr
válasz BigBlackDog #7938 üzenetére
Az E6xxx széria TjMax értéke 80 fok, ott lekapcsol a proci, ez nem beállítás kérdése.
-
BigBlackDog
veterán
válasz Redneck #7937 üzenetére
Próbáld BIOSban feljebb állítani a kikapcsolási hőfokot, ha alacsonynak gondolod a 80-at. Bár OC nélkül azért magasnak számít már szvsz. A alap 40 fok viszont korrektnek mondható, szóval érdekes ez a terhelt 80. Előfordulhat, hogy pasztázásnál lesz gond. Rendesen rásimul a gyári hűtő a procira?
-
Redneck
nagyúr
Szomorú vagyok. Ma vettem egy használt E6500-at gyári coolerrel. Bekerült egy deszkába, semmi overclock, full alapon van minden, cmos reset megvolt. Crysis ment, nem volt vele gond, viszont mikor ráküldtem az occt-t HT nélkül a legmagasabb szinten, feltekerte 80ig majd lekapcsolta mondván "too high" (na ne...). Na most mit tegyek? Coolermaster arany paszta van rajta. NEm kentem fel eléggé? Nem vagyok inteles.
AMD-nél kicsit nyom rá az ember és szépen szétterül, plussz ott úgy rászorul a hűtő mint az atom. Ennél meg nem tudom. Alapon 40 fok.
Szerk:
Arról nem is beszélve hogy a CL4-es 800as HyperX, nem 4-4-4-12-t megy mellette hanem csak 5-5-5-18ra hajlandó. Mert ha plussz feszt adok neki akkor mehet a cmos clear.
[ Szerkesztve ]
-
haxiboy
veterán
válasz BigBlackDog #7933 üzenetére
BIOS resit most csináltam. Így sem jó. Külső vga még nincs. Az alaplap zsír új.
-
haxiboy
veterán
Üdv. Egy olyan problémám lenne hogy adott egy gép:
Asrock Z77 Pro4
Corsair Vengeance 8GB Kit
Intel G530
FSP 500W táp.He bekapcsolom a gépet az alaplapi VGA nem ad képet, nem csippan hogy minden rendben, vagy hogy bármi hiba lenne, a ventillátorok pörögnek, mind a tápra és a proci venti is. Amit csinál nagyjából így néz ki : Dropbox videó
Fogalmam sincs mi a gond, mindent szakszerűen raktam össze. Előre is köszönöm!
-
veterán
válasz csucsbicep #7927 üzenetére
Igen, én is ilyesmit hallottam. Abu szerint AMD sem tudja még, hogy lehozzák e, de van egy ilyen dia.
[ Szerkesztve ]
solfilo
-
veterán
válasz csucsbicep #7925 üzenetére
Ha jól tudom, akkor "csak" 2 modul felett jelentkezik majd jelentősebben a Win8 szálkezelésének jótékony hatása. Viszont FM2(+ ?)-be lehet lehozzák majd szerverről a Steamrollert.
solfilo
-
Sixty21
aktív tag
Sziasztok. Van valami remény, hogy jó lesz az FM2 proci? Váltás előtt állok és érdemes várni rá amíg ki forrja magát?
Nem az számít, hogy hány Pirosom van!
-
SzlobiG
félisten
válasz BigBlackDog #7922 üzenetére
Igen néztem én is, most lehet sikerül egy 945-öst szerezni C3 steppest.
-
-
nagyúr
válasz SzlobiG #7918 üzenetére
Itt határozottan azt állítják, hogy nem támogatja. A listát az eddigi tapasztalatom alapján megbízhatónak tartom.
-
SzlobiG
félisten
Üdv!
Adott egy Gigabyte GA-M52L-S3 (rev. 2.0) AMD-s alaplap. A CPU support listán támogatott a Phenom 2 X4 955.
Viszont én ugyan ezt tudnám beszerezni csak épp Phenom 2 X4 965-be. Azt a választ kaptam, hogy ami tudja a 955-t az támogatja a 965-t is.
Vélemény? Meg merjem venni? Mer ugye csak annyi a kül, hogy 200MHz-el nagyobb az órajel, de még sincs hivatalosan támogatva.
-
cashback
őstag
válasz tivadar9 #7913 üzenetére
A memória vezérlője másképpen dolgozik.
Nem egyformák a procik.Ki kell kísérletezni melyik a legjobb beállítás számára. Sztem azt a procit egy laza 20-25%-val meg lehet hajtani. A ramjaidat nem ismerem... ha 400MHz-esek akkor már az is csoda hogy ezt bírják.
-
Barni22
tag
Hali!lenne egy kérdésem.jelenleg van egy e7500-ös procim,és 2x2 giga 1066-os ramom.gondolkodok e8400-on vagy e8500.ön.ugye az e7500 fsb-je 1066,az e8xxx-eské 1333.na már most,ezekkel a ramokkal mennének az e8xxx-esek?mármint nem "butitja le" a 333-as szorzót 266-ra hogy a ramok továbbra is 1066-on menjenek ? amúgy most az dram:fsb arány 16:8 ! ez igy okés ? egyáltalán érdemes lecserélni ? köszi előre is üdv
Barni
-
nagyúr
válasz tivadar9 #7909 üzenetére
A HT a Hypertransport rövidítése. Az alacsonyabb órajel a HT esetében alacsonyabb adatbuszt biztosít, így hiába magasabb a processzor órajele (a magasabb szorzó miatt), a magasabb HT, és a magasabb RAM freki jobb értékeket biztosít.
-
tivadar9
csendes tag
Sziasztok!
Ezt nem értem!
Adott egymagos Athlon 64 (130 nm csík ) 3000+ CPU, felhúzva 2200 MHz-re,
ugye 64 kB L1, 512 L2
Mondom gyorsítok picit, szereztem egy Athlon 64 (130 nm csík ) 3400+ CPU, alapon 2200 MHz (minden overlock után instabil) 64 kB-L1, 1024 L2
Minden hardver maradt az eredeti.
Mégis az Everest ezt mutatja és lustábbnak is érzem.
Ez mitől van???
3000+ -
veterán
válasz GrooveHero #7905 üzenetére
nah, megnéztem megint, mobil procikat soroltál fel.
200k alatt találsz olyan notit, amiben i5 van, 200k körül meg olyat is, amiben i7.[ Szerkesztve ]
solfilo
-
GrooveHero
addikt
válasz endruboy1 #7904 üzenetére
A lényeg, hogy olyan progit használnék a laptopon, amihez ilyen procik kellenének:
Intel® CoreTM i7 (2960XM)
Intel® CoreTM i7 (2860QM, 2760QM, 2640M)
Intel® CoreTM i5 (2540M, 2520M)Mivel vinnem kell magammal a melót, ezért a progi csak mobilprocin futhat, lévén az van a laposban. De amit én használnék, annak meg egy erőmű kellene. Azok a gépek meg 6 számjegyű összegben kerülnek, és nem 1-essek kezdődik
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
endruboy1
senior tag
válasz GrooveHero #7903 üzenetére
Tudom, nekem is i5 van a notimban. Nem is értem a hszedet, csak a kérdésedre válaszoltam .
-
GrooveHero
addikt
válasz endruboy1 #7902 üzenetére
Értem, köszi. De azért laposon is futtathatóak ugye olyan progik, amihez kell a proci, de csak mobil procid van, ha cipelni akarod a progit, az meg néha kevéske, tudod
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
endruboy1
senior tag
válasz GrooveHero #7899 üzenetére
Lényegesen gyengébbek hogy ha mondjuk egy asztali i5-öt egy notis i5-höz hasonlítasz. De azért gyengébbek mert sokkal kevesebbet kell hogy fogyasszanak illetve nem szabad melegedniük nagyon. Egy asztali i5 natív 4 magos, míg a notis i5 csak 2. Szóval egy erős noti i5 talán egy gyengébb asztali i3-nak felelhet meg de nem néztem tesztet erről még.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest