Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Cybertruck Taipeiben
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Somogyi internet rádió INR 5000/BK
Új hozzászólás Aktív témák
-
haxiboy
veterán
válasz BigBlackDog #7953 üzenetére
Próbáltam Cmos resit elem kivételt úgy sem megy már semmi ötletem. Pénzem meg nincs hogy szervizbe vigyem :-(
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
Vegitaa
senior tag
válasz BigBlackDog #7947 üzenetére
Köszi, akkor jól gondoltam. Fura azért, hiszen mindketten 3400MHz. De más technológia...
-
nagyúr
válasz BigBlackDog #7938 üzenetére
Az E6xxx széria TjMax értéke 80 fok, ott lekapcsol a proci, ez nem beállítás kérdése.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
haxiboy
veterán
válasz BigBlackDog #7933 üzenetére
BIOS resit most csináltam. Így sem jó. Külső vga még nincs. Az alaplap zsír új.
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
SzlobiG
félisten
válasz BigBlackDog #7922 üzenetére
Igen néztem én is, most lehet sikerül egy 945-öst szerezni C3 steppest.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz BigBlackDog #5762 üzenetére
Jelenleg még meg sem jelent az ivy. Mellesleg, ha tuningolsz, akkor meg több tényező s bejön a képletbe.
-
urdug
aktív tag
válasz BigBlackDog #5762 üzenetére
10%-ért?
...előrelépés játékok, 3d-s alkalmazások terén? Hát nem tudom!
A döntés joga a tiéd!
Egy napban 24 óra, egy ládában 24 sör van. Ez nem lehet véletlen!!!
-
tommyone
csendes tag
válasz BigBlackDog #5685 üzenetére
Köszi,Igen,1.7V @ 5.8 Ghz lett volna a cél,de szerintem ki kellet volna birnia.
Láttam már ien cpu-t 1.9 volton is
A csökondival csak 1 a baj,nemhiszem hogy beférne a foglalat alá.[ Szerkesztve ]
-
Teclis1993
tag
válasz BigBlackDog #5305 üzenetére
Száraz zsepivel és nem látszik rajta semmi hogy ott marad volna vagy stb,
-
iLLUMINA7I
csendes tag
válasz BigBlackDog #5294 üzenetére
Nem oc eszembe sem jutott. Mindossze az esti orakra kellene meert most raknam ossze hosszu ido utan a gepet es a pasztat persze hogy otthon hagytam .. -.-'
Koszonom a valaszt
-
Viktor77
titán
válasz BigBlackDog #5289 üzenetére
Teljesen mindegy. A paszta a mikronnyi réseket hivatott kitölteni. Bármelyik proci elmegy paszta nélkül is.
Ha rendesen illeszkedik a hűtő, akkor akár a végtelenségig használhatja paszta nélkül.
MOD: Most nézem, ha csokit, majonézt, rúzst, esetleg fogkrémet használsz, az is jóval több mint a semmi.
[ Szerkesztve ]
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
PeL
addikt
válasz BigBlackDog #5162 üzenetére
alaplap csere után elindult a windows a gépen? Nekem CPU csere után nem volt gondom a winnel de egy alaplap csere után már illő még ha megy is
-
BogyóBP
addikt
válasz BigBlackDog #5160 üzenetére
Én leginkább ott gyanakodnék hogy Asrock..Nekem anno AMD prociknál gyűlt meg vele a bajom, irdatlan sokat szivtam vele, nem működtek megfelelő frekvencián, csapnivaló időzítések. nemtudom a prémium kategoriás lapnál mint esetedben mi az ábra, de én kihagynám ezt a gyártot hiába kecsegtetően jó a felépítés.
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Sapphire RX7800XT Nitro+ 16GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 12 M 650W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
csucsbicep
nagyúr
válasz BigBlackDog #5141 üzenetére
Lenne javulás, főleg az újabb alkalmazásokban/játékokban.
A 2100-at nagyon minimálisan lehet tuningolni BCLK emeléssel. -
csucsbicep
nagyúr
válasz BigBlackDog #4871 üzenetére
Sztem a lapod is wallos.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz BigBlackDog #4868 üzenetére
Ennyi a vége 1,376V mellett?
-
Womb
senior tag
válasz BigBlackDog #4802 üzenetére
Köszönöm!
-
csucsbicep
nagyúr
válasz BigBlackDog #4739 üzenetére
Sokkal kevesebbet.
-
cashback
őstag
válasz BigBlackDog #4739 üzenetére
Hát hogy gyorsabb az nem is lényeges... a platform váltáson van a nagyobb hangsúly.
Tesztek alapján... kb a Phenom II 955 mellé sorolható látványosan.Szóval ami most megy játék, az azzal is kb ugyan úgy fog futni.
Netezni, filmezni egy s754 3000+ Sempron-val is tudtam.
Lényegesen kevesebbet eszik... fele annyit.
Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
Alister71
nagyúr
-
fenergie84
addikt
válasz BigBlackDog #4721 üzenetére
olvastam valahol, h előfordulhat, h a proci kupakja nem megfelelően érintkezik magával a procival, vagy ilyesmi és ez közrejátszhat a dologban....
-
fenergie84
addikt
válasz BigBlackDog #4719 üzenetére
szerintem Ő azt kifogásolja, h a proci hőfoka és a magok hőfoga között nagy a különbség...
-
mitkov77
aktív tag
válasz BigBlackDog #3860 üzenetére
http://www.vaughns-1-pagers.com/computer/cpu-evolution.htm
Ebből excelben meg tudod csinálni a grafikont, akár képekkel, és máris lehet belőle posztert csinálni.
CPU-VGA-SSD összehasonlító teszteket itt találsz http://www.anandtech.com/bench . Ezért feleslege újabb hozzászólást írni. Engem úgy tanítottak, hogy ha hozzám szólnak - kérdeznek, válaszolok. Ha írok egy privát üzenetet te is tedd meg ugyan ezt.
-
MrSmithi
csendes tag
válasz BigBlackDog #3424 üzenetére
Értem köszi a gyors válaszokat
Az alaplapom Asus Asus P5PKL-AM EPU
nem tom milyen lap a proci meg remélem, hogy tuning barát
Egész jó lenne 4,5Ghz-en"Ha a kacsa nem tud úszni nem a víz a hülye"
-
MrSmithi
csendes tag
válasz BigBlackDog #3422 üzenetére
Aha értem most 3,5Ghz-en megy semmi baja 70C-os léghűtéssel ha lenne rá egy vízhűtésem 4,5Ghz-en nem menne semmi féle képpen??
Köszi!
Üdv!"Ha a kacsa nem tud úszni nem a víz a hülye"
-
Irvkhf
aktív tag
válasz BigBlackDog #2585 üzenetére
Bios reset alatt Load Default ra gondolsz azt már csináltam. Ok köszönöm hogy válaszoltál és segítettél meg próbálom amit mondtál. Meg próbálom amit tanácsoltál.
[ Szerkesztve ]
-
Irvkhf
aktív tag
válasz BigBlackDog #2583 üzenetére
Igen friss telepítés után van és a másik gépek is friss Windows 7 telepítés után voltak amiknek az eredményeit írtam. És ezen a gépen amire ezt az 1,7 et adja a processzorra ami egy 775 ös foglalatú 3 Ghz es 800 Fsb Intel Pentium 4 nagyon lassan is akar le futni a Windows 7 élmény index. Szerintem van valami ezzel a processzorral nem tudok másra gondolni. Tudom hogy a Vista kevesebbet adott rá mert azt is néztem egy gépen és kevesebbnek tűnt mint amit a Windows 7 ad élmény indexnek a számítógép hardvereire elemeire.
[ Szerkesztve ]
-
Irvkhf
aktív tag
válasz BigBlackDog #2577 üzenetére
Én azért tartom irreálisnak az 1,7 Windows 7 élmény indexet mert egy régebbi 1,7 Ghz es 400 Fsb Intel Celeronra adott 2,2 és egy másik régebbi 2000 + os Amd re 1,25 Ghz en adott 2,0 ez a minimuma a processzornak a maximuma amit tuning nélkül lehet állítani az meg 1,7 Ghz és arra pedig 2,7 et adott és néztem már egy ilyen hasonló processzort ilyen 775 ös foglalatú 3 Ghz es 800 Fsb s Intel Pentiumot amire 4,1 et adott. Ezért tartom irreálisnak azt hogy erre a 775 ös foglalatú 3 Ghz es 800 Fsb Intel Pentium 4 processzorra 1,7 et adott a Windows 7 élmény index meg mindig más adott rá a régebbi gépeken meg mindig ugyan azt. Szerintem van ezzel a processzorral valami.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Processzor felvásárlás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- Intel Core i7 9700 4.7 GHz Eladó! - Eladó! 47.000.-
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8600K 6mag 6szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest