Hirdetés
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- kreténtehén: Első lengyel túra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
Most sikerült befejeznem. Szerintem köze nincs a régi jó fajta resikhez. Semmi félelem, semmi misztikus nincs benne. Csak az eszeveszett óriási mutánsok, meg egyre durvább fegyverek
Annyira nem volt jó, hogy többször is neki álljak. Nagyon idegesítő, hogy nehézkes a mozgás benne és habár az ellenfelek is kegyetlenül gyengék (AI-re gondolok), néhányszor így is kellemetlen tud lenni egy-egy rész. Pl, mikor az 5-ös fejezet végén a barlangban jönnek a nyalókák. Jött vagy 10 db és nem tudtam őket kikerülni, mert körbevettek egy kis szobában. Ugrani, gugolni persze nem lehet...
Ha már így felújították akkor a játékot is tehették volna kicsit szabadabbra.
Sajnos szerintem a vége kicsit el lett túlozva. A zombik AK-val, meg flashbanggel xD Plusz a páncélzottak... meg se tudnának mozdulni annyi fémmel a testükön
Viszont co-op ban kafa lehet. Ha nem olyan hülye a társad, hanem tényleg összfogtok. Szerintem akkor már túl könnyű is, ha minden klappol és nem kell a lányra várni mindig.
Összességében egy közepest adnék rá. A boss fightok azok aranyosak voltak mondjuk!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Ha már így felújították akkor a játékot is tehették volna kicsit szabadabbra.