Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BalaNce87

addikt

Most sikerült befejeznem. Szerintem köze nincs a régi jó fajta resikhez. Semmi félelem, semmi misztikus nincs benne. Csak az eszeveszett óriási mutánsok, meg egyre durvább fegyverek :DD
    Annyira nem volt jó, hogy többször is neki álljak. Nagyon idegesítő, hogy nehézkes a mozgás benne és habár az ellenfelek is kegyetlenül gyengék (AI-re gondolok), néhányszor így is kellemetlen tud lenni egy-egy rész. Pl, mikor az 5-ös fejezet végén a barlangban jönnek a nyalókák. Jött vagy 10 db és nem tudtam őket kikerülni, mert körbevettek egy kis szobában. Ugrani, gugolni persze nem lehet... :D Ha már így felújították akkor a játékot is tehették volna kicsit szabadabbra.
    Sajnos szerintem a vége kicsit el lett túlozva. A zombik AK-val, meg flashbanggel xD Plusz a páncélzottak... meg se tudnának mozdulni annyi fémmel a testükön :P
    Viszont co-op ban kafa lehet. Ha nem olyan hülye a társad, hanem tényleg összfogtok. Szerintem akkor már túl könnyű is, ha minden klappol és nem kell a lányra várni mindig.
    Összességében egy közepest adnék rá. A boss fightok azok aranyosak voltak mondjuk! :K

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés