Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
icey
csendes tag
Helló Mindenki!
Elakadtam azon a részen amikor egy nagy golyóval szét kell rombolni a falat. Na itt elakadtam.
Az egyik ajtó nem akart kinyílni így elindultam a másik irányba, bementem egy ajtós és ott megnyomtam egy falon lévő gombot.
Aztán vissza mentem a félig felnyílt ajtóhoz. Ott a lány alatta átmászott, meghúzta a kart így kinyílt az ajtó. Bementünk ott is meghúztunk két kart egyszerre majd az ajtó felett elindult egy piros csík aztán nem történt semmi.
Itt mit kell tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Bebizonyította az NVIDIA, hogy készülnek még gyorsabb GeForce-ok
- LEGO klub
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gumi és felni topik
- Robotporszívók
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs