Hirdetés
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csöves
őstag
Szerintem is be fog fuccsolni, pár éve is volt hasonló fellángolás, akkor is megszünt.
Hozzáteszem én nagyon drukkoltam, hogy legyen belföldi járat mint az ötvenes években.
Faterom LI 2-vel járt fel Debrecenből Pestre heti 2x oda-vissza, ahogy mondta 45 perc alatt
fent volt, ugyanez vonattal 5-6 óra volt.
Csak érdekesség kedvéért mondom, hogy akkor 1 jegy ugyanannyiba került Pestre mint a gyorsvonat 1 oszt. jegy és szinte mindíg tele volt a gép!
Szerintem itt van a kutya elásva! -
jasszer
őstag
Háát... nem tudom meddig fogja bírni - talán még korai - de hosszútávon biztosan szükség lesz rá. (~5-10 év
) Perpill Balcsiról 11 desztináció érhető el, Debrecenből 10, Pécsről asszem Bécs felé lehet menni, ergo szép lassan megszűnik Ferihegy kiváltságos helye a honi repülésben. (még akkor is ha a fentiek java charter) Egy biztos: egy emberért nem éri meg...
Ha meg kedvet érzel a repüléshez néha less rá vmelyik fapad oldalára. Megfelelő időben foglalt jeggyel megúszhatsz vmi normális Európai célt akár 10 rugóból is oda-vissza...(illetékkel és adókkal)
PS.: Én is voltam tegnap (ma) Ferihegy 1-en...
Új hozzászólás Aktív témák
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- WDH-870 FW 70l/nap wifis párátlanító használtan eladó
- iKEA Trotten állítható magasságú asztal 120x70
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2i touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Perpill Balcsiról 11 desztináció érhető el, Debrecenből 10, Pécsről asszem Bécs felé lehet menni, ergo szép lassan megszűnik Ferihegy kiváltságos helye a honi repülésben. (még akkor is ha a fentiek java charter) Egy biztos: egy emberért nem éri meg...