Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Van Der
csendes tag
válasz #65675776 #2701 üzenetére
Fejlsztésekben természetesen a környező országok is gondolkodnak. Én például 2 szomszéd ország 40 köröli darabszámú tervezett beszerzéséről "hallottam" /az egyik Románia, másikat hirtelen nem tudom/.
A mi gépeink mindenestre jól kiegészülnének a legújabb fejlesztésű Gripenekkel. Gripen E/F/N - jócskán megnövelt a teherbírásuk és a hajtóműteljesítményük, gyaníthatóan így sem érik majd el a 80 milliós vételárat. talán 60. Azzal a 80-al alaposan meglökhettük a Gripen szekerét, de már magával a megrendeléssel is. Mondjuk sejthető, hogy a közeljövöben összeeszkábálnak majd valamilyen orosz vagy kínai gyártású lopakodótípust. Addig középsúlyban jók vagyunk..Szomszédokról meg azt godolom hogy most a keleti szomszédaink közül az ukránokban látom a legtöbb fantáziát. Hihetelen gazdag ország lesz, ha békésen képesek majd fejlődni.
Olyan erősek lesznek egymagukban az EU-n kívül, mint kb. Lengyelország az EU-ban. A foci EB-t is már rájuk bízták - jelzésértékű. /mi megint HOPP-on maradtunk, mint általában - ígéretek pedig voltak, gondolom emlékeztek szavazatot sem kaptunk szeretett elitünk diplomáciai képességei/[ Szerkesztve ]
"A holnap egy másik világ" -F15Charlie
-
S W A T
senior tag
válasz #65675776 #2701 üzenetére
Olvastad a gripen c. könyvet
A polgármesteri hivatal is alátámasztotta Mónika létezését, üvegcsont betegségét és a gyűjtést. Esztergályos Cecília is segít, video: http://href.hu/x/9x9v Ha Te is segítenél: http://href.hu/x/9wol <<< "Peace, Love, Empathy" by Kurt Cobain >>>
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Horgász topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest