- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vinodom
csendes újonc
válasz
AttilaMvh #73 üzenetére
Szia Attila!
Nekem a héten jött meg a Remarkable 2-m és még éppen tanulgatom a használatát, de erre találtam megoldást.Ha az íróeszköz ikonra hosszan koppintasz, felajánl több íróeszköz stílust. Azok között van olyan, ami nemcsak feketén, hanem szürkén és fehéren is tud írni. A golyóstoll (ballpen), a tűfilc (fineliner), a filctoll (marker), az ecset (paintbrush) és a kalligrafikus toll (calligraphy pen) tud fehéren írni. Ahhoz, hogy ezt kiválaszd a vonalvastagság ikonra kell hosszan koppintani, ahol a vonalvastagságon kívül tudod választani a fekete, a szürke, vagy a fehér tollszínt.
A youtube-on van egy halom hasznos video a használathoz és a trükkökhöz. Én is onnan vettem a megoldást. feltöltök ide egy képet a tollakról, az utolsó oszlopban pipáltam fehérrel...
Korábban többen panaszkodtak a radírra is. Nekem az is tökéletesen működik a radírozós tollal. Nem is kell rányomni, csak oda kell érinteni. A radírnál is ki lehet választani a "vonalvastagságot" és a toll hegyével is lehet egészen precízen kis felületen is, vagy széles sávbank nagy felületen is radírozni. A radírra hosszan koppintva szintén felajánl további lehetőségeket. Akár egy nagyobb felületet körberajzolva egyszerre nagy terület is kiradírozható, de egy koppintással az egész lap is "kiradírozható"
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro M4 12, 9 Smart keyboard HU hibátlan
- Microsoft Surface Pro 4 - Core M3 900MHZ - tablet
- MacSzerez.com - iPad Air 13" M2 / 6. generáció / 128GB / Wifi / Kék / Apple Garancia!
- 5db Panasonic Toughbook H2- Ütésálló tablet- Bekapcsol, de hiányos (nagyobb tétel készleten)
- Panasonic Toughpad Fz G1- Ütésálló laptop- I5 4 gen - akár 10 órás
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest