Hirdetés
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vinodom
csendes újonc
válasz
AttilaMvh
üzenetére
Szia Attila!
Nekem a héten jött meg a Remarkable 2-m és még éppen tanulgatom a használatát, de erre találtam megoldást.Ha az íróeszköz ikonra hosszan koppintasz, felajánl több íróeszköz stílust. Azok között van olyan, ami nemcsak feketén, hanem szürkén és fehéren is tud írni. A golyóstoll (ballpen), a tűfilc (fineliner), a filctoll (marker), az ecset (paintbrush) és a kalligrafikus toll (calligraphy pen) tud fehéren írni. Ahhoz, hogy ezt kiválaszd a vonalvastagság ikonra kell hosszan koppintani, ahol a vonalvastagságon kívül tudod választani a fekete, a szürke, vagy a fehér tollszínt.
A youtube-on van egy halom hasznos video a használathoz és a trükkökhöz. Én is onnan vettem a megoldást. feltöltök ide egy képet a tollakról, az utolsó oszlopban pipáltam fehérrel...
Korábban többen panaszkodtak a radírra is. Nekem az is tökéletesen működik a radírozós tollal. Nem is kell rányomni, csak oda kell érinteni. A radírnál is ki lehet választani a "vonalvastagságot" és a toll hegyével is lehet egészen precízen kis felületen is, vagy széles sávbank nagy felületen is radírozni. A radírra hosszan koppintva szintén felajánl további lehetőségeket. Akár egy nagyobb felületet körberajzolva egyszerre nagy terület is kiradírozható, de egy koppintással az egész lap is "kiradírozható"
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Escape from Tarkov
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 26
- További aktív témák...
- RedMagic Astra
- Lenovo Tab M10 PLus 3rd gen. TB128XU + Lenovo Folio Case
- ThinkPad X1 Tablet 2. Gen 12" 2K Touch Win11 Tablet i5-7Y57, 8GB/256GB, billentyűzet, üzletből, gari
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- iPad Mini 6 Fekete 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 98%/p4557
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő