Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Netty
újonc
Szia! Vissza kell nekem is küldeni a készüléket. Kérhetek ezzel kapcsolatban privátban segítséget? Nekem is volt problémám a beszürküléssel, de azt hittem ez normális. De sajnos közben leejtettem és nem lehet bekapcsolni. Tudunk esetleg privátban egyeztetni? Köszönöm, Netty
-
Csomi68
újonc
Szia! Ma estére már az összes munkám 98% elveszett, folyamatosa oda vissza szinkronizálva hol eltűnik pár megmaradt rajz, hol visszatér, de mindig egyre kevesebb. A tárhely adatok szerint 1.2 gb adat nincs meg! Én mindegyik alkalmazást napi szinten használtam, tehát ez nem lehetett baj. Leg maradandóbb két mappa az amelyiket kb 2 hónapja véglegesen töröltem, de tegnap déltől kezdve a rég törölt mappák is hol visszatérnek, hol eltűnnek! A folyamatosan használt és friss rajzaim, árajánlataim, mindegyike eltűnt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kindle PaperWhite Kids 5 (11th Generáció) 8 GB Reklámentes + Fekete védőt + Garanciával
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő