Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
Nekem most már kb 2 hete van meg, imádom is, azóta nem írtam papírra, DE azért nem túloznék ennyire. Egy jó tollal papírra azért még jobb érzés írni, kérdés hogy ki próbált már jobb tollat...
És azért van utánhúzása, plusz nem tökéletes a lekövetése szerintem (sokszor csúnyább a végeredmény, mint papíron töltőtollal), viszont valóban, ha magát a technikát nézzük, baromi jó, és vissza nem adnám. A tokot erős túlzásnak éreztem, bármelyiket bármennyiért, nem azért, mert nem tudnám kifizetni, hanem mert na. Most bedugós tokot fogok szerezni hozzá, toll tartóval, mert így natúrban mozgatva azért az leesik néha.
Nekem egyszer fagyott már le, pedig semmi különöset nem csináltam.
Amit észrevettem, hogy a szürke írás átghostingol másik oldalakra, de lapfrissítés (másik fájl pl) után eltűnik, nem a kijelző, sokkal inkább a szoftver hibája, de nem vészes.
A tolltól tartottam, mivel nem fém, de érdekesmód brutál minőségi tényleg a fogása is. Kényelmes. De ha szépen szeretnék írni, akkor muszáj lesz ezentúl is egy kicsit minőségi tollal, minőségi tintával, papírra. Viszont amire való, arra nagyon jó. PDF-eken dolgozom, jegyzetelek rájuk, már ezzel sokat nyertem, hogy nem kell kinyomtatnom egy csomó mindent. Újságot is rajta olvasok, valamint felmásoltam már rá a könyveimet is, egyelőre csak olvasni nem nagyon tudtam még nekiállni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Linux Mint
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- iPad Pro 11 3rd gen 128 Gb Wifi + Cellular Space Gray
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest