- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
Nekem most már kb 2 hete van meg, imádom is, azóta nem írtam papírra, DE azért nem túloznék ennyire. Egy jó tollal papírra azért még jobb érzés írni, kérdés hogy ki próbált már jobb tollat...
És azért van utánhúzása, plusz nem tökéletes a lekövetése szerintem (sokszor csúnyább a végeredmény, mint papíron töltőtollal), viszont valóban, ha magát a technikát nézzük, baromi jó, és vissza nem adnám. A tokot erős túlzásnak éreztem, bármelyiket bármennyiért, nem azért, mert nem tudnám kifizetni, hanem mert na. Most bedugós tokot fogok szerezni hozzá, toll tartóval, mert így natúrban mozgatva azért az leesik néha.
Nekem egyszer fagyott már le, pedig semmi különöset nem csináltam.
Amit észrevettem, hogy a szürke írás átghostingol másik oldalakra, de lapfrissítés (másik fájl pl) után eltűnik, nem a kijelző, sokkal inkább a szoftver hibája, de nem vészes.
A tolltól tartottam, mivel nem fém, de érdekesmód brutál minőségi tényleg a fogása is. Kényelmes. De ha szépen szeretnék írni, akkor muszáj lesz ezentúl is egy kicsit minőségi tollal, minőségi tintával, papírra. Viszont amire való, arra nagyon jó. PDF-eken dolgozom, jegyzetelek rájuk, már ezzel sokat nyertem, hogy nem kell kinyomtatnom egy csomó mindent. Újságot is rajta olvasok, valamint felmásoltam már rá a könyveimet is, egyelőre csak olvasni nem nagyon tudtam még nekiállni.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Apple iPad Pro (2020) 11" 128GB WiFi - Csomagolás bontott, akku 100% (0 ciklus), akár beszámítással
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB blue kék 2 év Apple garancia Smart Folio
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest