Hirdetés
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- VHS digitalizálás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matics
csendes tag
Sziasztok, hátha érdekel valakit, tegnap jött meg a reMarkable 2-m. Pár órát használtam és csak megerősíteni tudom az előző kommentekben leírtakat vele kapcsolatban, elképesztő és hihetetlen. Kb tökéletesen vagy jobban adja vissza, vagy inkább jobb érzés vele írni mint tollal, ceruzával papírra.
De, ettől függetlenül mégse tartanám meg, szóval 2 naposan eladó. A hirtelen felindulásból elkövetett vásárlásomból kijózanodtam. Jó, jó, nagyon jó, tökéletes, de 185.000 Ft!! egy jegyzetfüzetért.
Ha valakit érdekelne és ilyet lehet kommentben, akkor a hardveraprós hirdetés linkje:
https://hardverapro.hu/apro/remarkable_2_book_folio_gray_es_marker_plus_elado/friss.html
Új hozzászólás Aktív témák
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- Új aktivált Apple IPad Mini A17 pro wifi+cellular 0 akksi ciklus 2026.11.02-ig gari
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6" abszolút karcmentes, még 8 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Uj, Bontatlan,36 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest