Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
pászka
tag
válasz
auth.gabor
üzenetére
Köszönöm én is a részletes leírást,
én is gondolkodtam hasonló eszközön de még várok hátha valaki tényleg fejleszt egy használható példányt. Évek óta arra várok hogy legyen egy olyan eszköz amit tényleg úgy tudok használni mintha papírra írnék. Ki is váltanám vele az összes jegyzetfüzet stb... dolgomat.
Már megjelent a kettes változat (pre-order van rá) kíváncsian várom mennyire sikerült tökéletesíteni az elsőhöz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gyúrósok ide!
- Házimozi belépő szinten
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Autós topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Samsung Galaxy A41 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Acer Nitro V16 ANV16 120Hz Gamer notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
én is gondolkodtam hasonló eszközön de még várok hátha valaki tényleg fejleszt egy használható példányt. Évek óta arra várok hogy legyen egy olyan eszköz amit tényleg úgy tudok használni mintha papírra írnék. Ki is váltanám vele az összes jegyzetfüzet stb... dolgomat.