- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolandg
tag
Szia!
Azok a szolgáltatások lettek fizetősek, amelyek a "papír" funkció felett vannak:
- online tárolás,
- google drive elérés,
- asztali és mobil app szinkronizáció,
- kézírás felismerés.Ezekben a remarkable nagyon erős, nagyon jól működik, jobban, mint a konkurenseké.
A helyzet az, hogy 100 euróval olcsóbb lett, ami kicsit több mint 1 évnyi előfizetés. Hogy van-e annyira jó a cucc, hogy megérje? Igen. Hogy hosszabb távon kompromisszumos eszköz nem jobban kifizetődő-e? De, valószínűleg igen. Viszont az kompromisszum. Én március óta használom az enyémet, és nem cserélném el még akkor sem, ha fizetni kell az általam kedvelt szolgáltatásokért. Mert annyira jó. És megnézve az enyémet, nagyon sokan rendeltek maguknak is. És ők is imádják. És nem cserélnék el. Az biztos, hogy ez egy exkluzív eszköz.
Az e-book olvasó funkciót nem tudom. Nem használom ilyesmire.
Ha vásárolni szeretnél, segítünk!
Új hozzászólás Aktív témák
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- Samsung Galaxy Tab A9+ 64GB Wifi Tablet 24 Hónap Garanciával
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 10A 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest