- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcedli
tag
Nos... én az vagyok, aki R2-t szeretett volna, de sajnos az előfizetéses rendszerben már nem éri meg az alapfunkciók nélkül.
Így egy Onyx Boox Note Air 2 lett, ma jött meg.
Nagyon tetszik a kütyű, erre már gyári fóliát is raknak, ami tényleg papír hatást kelt a tollal együtt. Természetesen a tollat első mozdulattal leejtettem heggyel lefelé, szerencsére az egyik kollégámnak van egy R2, Így rögtön pótolni tudtam, mert volt tartalék hegye, amit sajnos az enyémhez nem adnak, de legalább kompatibilis.Tudja valaki esetleg, hogy itthon hol lehet ebbe hegyet venni?
ami a legelején látszik, hogy a szöveg felismerés sokkal kevésbé hatékony az Onyxon, Ugyanakkor nekem erre nincs is feltétlenül olyan nagy szükségem. Ezért kárpótol a google play, és a különféle android alkalmazások használhatósága.
A különféle fájlok átmozgatása kissé nyögvenyelős, mivel iPhone-t használók, és arra sajnos nincs még Onyx alkalmazás. Ez könnyen megkerülhető, ha azonos wifi hálózaton van két készülék, dehát ez nem egy feltétlenül kényelmes megoldás, Mivel a szinkronizáláshoz egy honlapon keresztül kell feltölteni a fájlokat.A jegyzetelés teljesen tökéletesen működik, könyvek olvasása, PDF ek kezelése a beépített alkalmazásokkal hibátlan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab A9+ 64GB Wifi Tablet 24 Hónap Garanciával
- Apple iPad mini 7 2024 128GB a17 PRO Tablet!
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3100, 100% Akkumulátor
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest