Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Rap, Hip-hop 90'
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csomi68
újonc
Köszi!
Remélem hogy a harmadik jó lesz!
Én is aktívan használom, helyszíni felmérésekhez, bútor rajzokhoz. Szeretem, hogy amit megrajzolok, utólag mindenhol látom, számítógépen, telefonon is! Mindenhova viszem magammal, így ha kérdés lenne a rajzokkal kapcsolatban,(ügyféltől, vagy a gyártás során) azonnal meg tudom nézni, vagy javítani. Nem tudom, hogy csak peches vagyok vele, vagy valami előidézte, de az egyiknek kijelző hibái voltak, a másodiknak, pedig szerintem szoftveres baja volt.
Mind a kettő alapból frissítette magát a legújabb verzióra, lehet hogy ez még nem tökéletes!?
Lehet hogy a harmadiknál letiltom a frissítést!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- India és az AI a McDonald's jövője?
- Építő/felújító topik
- Robotporszívók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Battlefield 6
- Autós topik
- Több tíz millió Dell laptop majdnem nagy veszélybe került
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy Tab S9 / S10 FE + / Ultra - Wi-Fi / 5G / Bontatlan - 3 év gari
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Ipad Pro M2 11" 128Gb Wifi Cellular 9 hó garival
- Apple iPad Pro (2020) 11" 128GB WiFi - Csomagolás bontott, akku 100% (0 ciklus), akár beszámítással
- Apple iPad mini 7 2024 128GB a17 PRO Tablet!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest