Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
auth.gabor
tag
Na, aludtam a dologra még pár napot, közben persze megnéztem pár review-t az újabb 2.x verziójú szoftverről, amit jó pár hónapja megkapott az első reMarkable, és amit nyilván nem próbáltam ki, mert másfél éve még az 1.5 verziónál tartottak, amikor fenntartásaim voltak.
Szóval rendeltem egyet az első reMarkable kiadásból, ez elvileg a héten megérkezik, nekiállok használni, ebből kettő dolog eshet ki:
a, jobb és használhatóbb lett, mint másfél éve, használom addig, amíg meg nem érkezik szeptember végén a reMarkable 2
b, ugyanúgy épp csak egy pici hiányzik ahhoz, hogy jó legyen, ezért élni fogok a 30 napos visszaküldési lehetőséggelSzeptember végén megérkezik a reMarkable 2, nekiállok azt is használni, opcionálisan összehasonlítom a két kiadást, ebből is két dolog eshet ki:
a, jobb és használhatóbb lett, mint az első reMarkable, amit vagy visszaküldtem vagy még nálam van (ekkor nyilván majd megpróbálom használtan eladni 3-4 hónaposan)
b, nem jobb és használhatóbb, mint az első reMarkable, így élek a 30 napos visszaküldési lehetőséggelA dolog végén vagy visszaküldtem mind a kettőt vagy használni fogom valamelyiket. :)
Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro 12,9" 4.gen Wifi+Cellular 128GB A2232 Space Grey + Pen + Magic Keyboard (HU)
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - M 3-7Y30 - 12,3" FullHD
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i7-10810U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest