Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yodafon: :L
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
Aktív témák
-
auth.gabor
tag
Na, aludtam a dologra még pár napot, közben persze megnéztem pár review-t az újabb 2.x verziójú szoftverről, amit jó pár hónapja megkapott az első reMarkable, és amit nyilván nem próbáltam ki, mert másfél éve még az 1.5 verziónál tartottak, amikor fenntartásaim voltak.
Szóval rendeltem egyet az első reMarkable kiadásból, ez elvileg a héten megérkezik, nekiállok használni, ebből kettő dolog eshet ki:
a, jobb és használhatóbb lett, mint másfél éve, használom addig, amíg meg nem érkezik szeptember végén a reMarkable 2
b, ugyanúgy épp csak egy pici hiányzik ahhoz, hogy jó legyen, ezért élni fogok a 30 napos visszaküldési lehetőséggelSzeptember végén megérkezik a reMarkable 2, nekiállok azt is használni, opcionálisan összehasonlítom a két kiadást, ebből is két dolog eshet ki:
a, jobb és használhatóbb lett, mint az első reMarkable, amit vagy visszaküldtem vagy még nálam van (ekkor nyilván majd megpróbálom használtan eladni 3-4 hónaposan)
b, nem jobb és használhatóbb, mint az első reMarkable, így élek a 30 napos visszaküldési lehetőséggelA dolog végén vagy visszaküldtem mind a kettőt vagy használni fogom valamelyiket. :)
Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen autót vegyek?
- Havi előfizetéses csomagot kínál az Apple kreatív munkákhoz
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OpenWRT topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Sorozatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - M 3-7Y30 - 12,3" FullHD
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- iPad Pro 12.9 (3. gen) 1TB, Wifi+Cellular, Magic Keyboard, Apple Pencil 2, Smart Folio
- Logitech Combo Touch iPad Pro M1-M2 11"
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 201 - Lenovo Yoga Slim 7 (15ILL9) - Intel Core U7 258V, no GPU
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest