- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Aktív témák
-
auth.gabor
tag
Na, aludtam a dologra még pár napot, közben persze megnéztem pár review-t az újabb 2.x verziójú szoftverről, amit jó pár hónapja megkapott az első reMarkable, és amit nyilván nem próbáltam ki, mert másfél éve még az 1.5 verziónál tartottak, amikor fenntartásaim voltak.
Szóval rendeltem egyet az első reMarkable kiadásból, ez elvileg a héten megérkezik, nekiállok használni, ebből kettő dolog eshet ki:
a, jobb és használhatóbb lett, mint másfél éve, használom addig, amíg meg nem érkezik szeptember végén a reMarkable 2
b, ugyanúgy épp csak egy pici hiányzik ahhoz, hogy jó legyen, ezért élni fogok a 30 napos visszaküldési lehetőséggelSzeptember végén megérkezik a reMarkable 2, nekiállok azt is használni, opcionálisan összehasonlítom a két kiadást, ebből is két dolog eshet ki:
a, jobb és használhatóbb lett, mint az első reMarkable, amit vagy visszaküldtem vagy még nálam van (ekkor nyilván majd megpróbálom használtan eladni 3-4 hónaposan)
b, nem jobb és használhatóbb, mint az első reMarkable, így élek a 30 napos visszaküldési lehetőséggelA dolog végén vagy visszaküldtem mind a kettőt vagy használni fogom valamelyiket. :)
Aktív témák
- Samgung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- Eladó N-One NPad Q tablet (12GB RAM, 128GB, Android 13) Tokkal, saját dobozában!
- Honor Pad X9a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic FZ-G1-4 6. gen. i5 tablet (Intel i5 6300U 4 X 2400 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD)
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Dell Latitude 7290,12.5",FHD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest