Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Victoryus: Hp T630 thin client, htpc
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBOTER
addikt
Tényleg nem tudom, mit kellene látnom egy 0,9 megapixeles képen, ismeretlen mértékű kivágásból.
Nem az a gondom, hogy nem lehet használni, hanem hogy semmi előrelépést nem látok egy 3..4 éves telefonhoz képest, miközben 100 megapixelekkel dobálóznak. Volt egy időszak, amikor ez a megapixelháború elkezdett alábbhagyni, most pedig kapott egy lendületet. És engem minden látható paraméter érdekel, pl. a képminőség egyenletessége, jó lenne ha a kép szélei felé közeledve is viszonylag stabil lenne a felbontás. Nem értem, hogy a tesztoldalakon hogy kaphatnak csúcsértékelést olyan telefonok, amelyeknél csak a kép 70..80%-a használható.
-
ROBOTER
addikt
Hát nem is tudom...
Konkrétan ennél a készüléknél a tesztképek között van olyan, ami kifejezetten jó fényviszonyok között készült, mégis a 200 megapixeles fotó értelmezhetetlen minőségű. Ebből a profibb lekicsinyítés is maximum annyit tesz, hogy kevésbé vág pofán az ocsmány minőség. Visszafelé fejlődünk, de tényleg.
Nem igaz, hogy nem lehet megálljt parancsolni ennek a megapixel kergetésnek. 200? Minek?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest