Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
Új hozzászólás Aktív témák
-
bela85
aktív tag
Sziasztok!
Két dolog...
1. Nálatok is néha a mobilnet elmegy, vagy belassul? Alul felugrik, hogy "Internet connection poor....." meg vmi hosszú szöveg, de olyan gyorsan eltűnik, hogy elolvasni sem tudom.
- Új Telekom Sim kártyám van, régi telóba ment minden, itt is megy, csak néha lassul be, vagy írja ki ezt. (5G hálózaton vagyok, max jellel)2. Nekem HyperOS van, ahogy megvettem telót rögtön írta is a frissítést, ráengedtem. Viszont szeptember óta nincs frissítés, 1.0.8.0 UNOEUXM verzión állok 2024-08-01 bizt.frissítéssel.
Próbáltam én is letölteni az fw-t és úgy rátenni, de Other Reason hibát dob.
Valakinek valami ötlet erre? Vagy várjunk, majd csak érzékel magától is frissítést?Köszi előre is mindenkinek az építő hozzászólást!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Filmvilág
- Analóg fényképezés
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Részletfizetés. Utolsó darab! Dell Latitude Ultra7 12 részletre, bank nélkül, azonnal vihető!
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest