Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Peter
őstag
Köszi a nyugtató szavakat.

Amúgy anno nem bosszantott ennyire, de az elmúlt időszakban mindig jött valami gond valakinél és így soha nem haaldtunk semmere. Én meg abban reménykedtem hogy félév alatt javult, de helyette szerintem inkább romlott.
Apropó Moonshiner:
Még csak most kezdtem bele, szóval még nincsenek zenészek és túl sok opcióm sem hogy mit csináljak. Két missionnel leviszem az készítés árát 10dolcsira, aztán rakom a fűszerket a legdrágábból.
Amúgy igen, simán elviszem egyedül, de itt akkor megint elveszik a posse érzés. Egyre kevesebbszer éri meg posséban lenni és nem olyan buli együtt vadnyugatozni. Már jobb egyedül játszani, mert akkor legalább csak 1 ember technikai gondjaival kell számolni.Azt amúgy látni valahol hogy mennyien vannak a lobbyba vagy csak érzésre?
Anno a traderrel gyártottam a pénzt, a collectoros cucokkal annyira nem foglalkoztam. Akkor most csak a collectorral érdemes pénzre menni ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch V1 - Diablo limited edition + joycon pár + joycon charging grip + 128GB microSD
- Playstation 5 lemezes eladó!
- Retroid Pocket Flip 2 - Snapdragon 865 8/128 játékkonzol több emulátorral
- Playstation 5 lemezes hibátlan dobozos!
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Gear VR: Note5, S6 (EDGE), S7 (EDGE)
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 165H 16GB 1TB
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest