- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- PICO PSU kérdések
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanctus
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy Asrock H81M alaplap, rajta integrált Realtek HD Audio (ALC892) hanggal.
Az a problémám, hogy ezidáig az alaplapi videó kártyát használtam, de te megtoldottam egy komolyabb hardverrel a PIIe slot-ot, és úgy veszem észre ezzel egy időben eltűnt a hangunk!
UEFi default is volt már -igaz ott nem tekergettem az elsődleges videón kívül semmit.
Látom, hogy a hangerőszabályzón ugrál a zöld bacás, ám sem az előlapi, sem a hátoldali kimeneten sem nyikkan meg. :/
Driver frissítés is volt már... Ki is vettem a videó kártyát, és vissza kapcsoltam az alaplapit, de így sem történt változás!
Mire számíthatok? Hazament a hangkártya a lapon?SB Live-val jártam már úgy, hogy megpadlózott, nem volt hang, a win látta a kártyát, de a telepítő viszont nem találta.
Itt ha leszedem a drivert, akkor a win alapból felteszi a sajátját... (a kimeneteken akkor si csend van)
Van valakinek ötlete?Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kerékpársportok
- Milyen autót vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Magisk
- reMarkable - paper tablet
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fogyjunk le!
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest