Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanctus
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy Asrock H81M alaplap, rajta integrált Realtek HD Audio (ALC892) hanggal.
Az a problémám, hogy ezidáig az alaplapi videó kártyát használtam, de te megtoldottam egy komolyabb hardverrel a PIIe slot-ot, és úgy veszem észre ezzel egy időben eltűnt a hangunk!
UEFi default is volt már -igaz ott nem tekergettem az elsődleges videón kívül semmit.
Látom, hogy a hangerőszabályzón ugrál a zöld bacás, ám sem az előlapi, sem a hátoldali kimeneten sem nyikkan meg. :/
Driver frissítés is volt már... Ki is vettem a videó kártyát, és vissza kapcsoltam az alaplapit, de így sem történt változás!
Mire számíthatok? Hazament a hangkártya a lapon?SB Live-val jártam már úgy, hogy megpadlózott, nem volt hang, a win látta a kártyát, de a telepítő viszont nem találta.
Itt ha leszedem a drivert, akkor a win alapból felteszi a sajátját... (a kimeneteken akkor si csend van)
Van valakinek ötlete?Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Suzuki topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Építő/felújító topik
- Elektromos autók - motorok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest