- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
temes69
aktív tag
sziasztok!
következő a problémám: asus p7h55m-pro lapom van(OS: win7 prof). driverfrissítés után a hangerő lement kb a harmadára. nagy nehezen kiderítettem, hogy a gond ott van, hogy a fejhallgatómat a hátsó panelba szeretném dugni. na most amikor bedugom akkor kiírja hogy egy jack csatlakozót csatlakoztattak, de a felugró panel nem jelenik meg ahol be tudnám állítani fejhallgatónak(előző gigás lapomnál így volt) és így a szerencsétlen első hangszórónak állítja be, ezért halk. az be van pipálva a beállításokban hogy jelenjen meg a felugró panel, de mégsem teszi. már felraktam a régiebbi alaplapi cdn lévő audio managert is, de hiába. már ott tartok hogy a régi gigabyte lapomhoz kapott cdről tolom rá az audio managert, hátha megjavul, mert így alig hallok valamit. valakinek esetleg valami ötlet azon kívül hogy vegyek egy másik hangkártyát?
ahogy így visszaolvasgattam látom, hogy másnak sem dob felugró ablakot win7 alatt. de nekem az előző lapom alatt is win7 futott és ott dobott. nah csak a régi lapos manager lesz itt a nyerő. majd melóból hazaérek kipróbálom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Posta, csomagküldés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- E-roller topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Logitech szerviz
- További aktív témák...
- Vojens Gamer Szék/ Gamer Asztal/ Perifériák
- Eladó Asus ROG Strix Oled gaming monitor
- SAMSUNG Gaming 360Hz OLED monitor 27", 2560x1440, LS27DG600SUXEN, 0.03ms, HDMI/DisplayPort/USB,Pivot
- GYÖNÖYRŰ/GARIS/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEKETE
- GYÖNÖYRŰ/GARIS/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEHÉR
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest