Új hozzászólás Aktív témák

• temes69

aktív tag

sziasztok!

következő a problémám: asus p7h55m-pro lapom van(OS: win7 prof). driverfrissítés után a hangerő lement kb a harmadára. nagy nehezen kiderítettem, hogy a gond ott van, hogy a fejhallgatómat a hátsó panelba szeretném dugni. na most amikor bedugom akkor kiírja hogy egy jack csatlakozót csatlakoztattak, de a felugró panel nem jelenik meg ahol be tudnám állítani fejhallgatónak(előző gigás lapomnál így volt) és így a szerencsétlen első hangszórónak állítja be, ezért halk. az be van pipálva a beállításokban hogy jelenjen meg a felugró panel, de mégsem teszi. már felraktam a régiebbi alaplapi cdn lévő audio managert is, de hiába. már ott tartok hogy a régi gigabyte lapomhoz kapott cdről tolom rá az audio managert, hátha megjavul, mert így alig hallok valamit. valakinek esetleg valami ötlet azon kívül hogy vegyek egy másik hangkártyát?

ahogy így visszaolvasgattam látom, hogy másnak sem dob felugró ablakot win7 alatt. de nekem az előző lapom alatt is win7 futott és ott dobott. nah csak a régi lapos manager lesz itt a nyerő. majd melóból hazaérek kipróbálom.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés