- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
Hello,
A gondom az volna, hogy nem települ rendesen fel.
Elindítom a telepítést, még az elején újra indítja magát, és ekkor kreál egy loop-ot amiből nem lehet kilépni.
Minden indításnál elkezdi előről a telepítést.
Ha azt mondom, hogy mégse, amikor újra indul, akkor pedig nem rakja fel a Realtek Audio Manager-t. /azaz sohase rakja fel, mert a loop mindig újra indítja a gépet és kezdi előlről/
Szedtem le gyártói oldalról /asrock/ , szedtem le realtek oldalról, mindegy melyiket rakom fel, mind ugyanezt a loop-ot generálja.
A loop-ot megszüntetni úgy lehet, hogy Program Files x86 -ból ki kell törölni a telepítőt amit oda bemásolt, és a loop parancsot amit generalt hozzá.
Bár a driver fent van, de a Realtek Audio Manager-t sehogy se tudom rá varázslolni, és anélkül rosszul működik. /ha bedugok valamit nem ismeri fel, pl fejhallgató/ eszközkezelőben minden ok, és ha frissítést nyomok ott rá akkor kiírja, hogy a legfrissebb...stb, de mégse jó/
Hogy lehet felinstallálni rendesen?
/asrock x570 phantom gaming 4/
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Yurbuds Ironman fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest