- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
dan_sxc
csendes tag
Sziasztok,
Na nekem szerintem egy teljesen újfajta problémám lesz, legalábbis ilyet még nem láttam..
Az alany ez:
ASUS Prime X570-P
Ryzen 9 3900x
Nvidia gtx 960
Sima, frissen telepitett Winfos 10 proA probéma a következô:
Az alaplapi hangkártya (sablon Realtek tucat kaki) SEMMILYEN módon nem hajlandó hangot kiadni, se a hátlapi Line Out, se az elölapi Line Out kimeneten.
Ha rádugok bármelyikre fülest, hangszórót, akkor azt érzékeli rendesen, felpattan a kis ablak, ha lehúzom, azt is érzékeli.
Az eszközelöben, különbözö AIDA64 és hasonló progikban a hangvezérlôknél csak azt lehet látni, hogy a realtek cuccos müködik hibátlanul, hang mégsincs. A windowsos hangkeverôben is a kis hangerôsávok ugrálnak ahogy kell nekik, de mégse jó.Az összes létezö módon probáltam már drivereket leszedni/feltenni/újratenni/javítani. Illetve az összes fajtát próbáltam már. (Win10 alap driverek, asus féle alaplap specifikus drivercsomagok, Realtek oldaláról letöltött cuccok, stb)
Kínomban megpróbáltam egy bootolható linuxal is megnézni, ott is jónak érzékeli az eszközt a rendszer, de hamgot ugyanúgy nem ad..
Ami érdekes, hogy ha fülhallgatót dugok be, akkor azon keresztül lehet hallani a surrogást, meg statikus zajt, ami változik is, ahogy kap valami feladatot a proci. (Ez a régi asztali gépemnél is így volt, ez lenne a normál mūködés ha jól tudom)
A windows minden beállítós felületén engedélyezve van a hangeszköz, illetve a BIOSban is.Ilyet látott már valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- OLED TV topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vicces képek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Futás, futópályák
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- LG NanoCell 50NANO759PR
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest