Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dan_sxc
csendes tag
Sziasztok,
Na nekem szerintem egy teljesen újfajta problémám lesz, legalábbis ilyet még nem láttam..
Az alany ez:
ASUS Prime X570-P
Ryzen 9 3900x
Nvidia gtx 960
Sima, frissen telepitett Winfos 10 proA probéma a következô:
Az alaplapi hangkártya (sablon Realtek tucat kaki) SEMMILYEN módon nem hajlandó hangot kiadni, se a hátlapi Line Out, se az elölapi Line Out kimeneten.
Ha rádugok bármelyikre fülest, hangszórót, akkor azt érzékeli rendesen, felpattan a kis ablak, ha lehúzom, azt is érzékeli.
Az eszközelöben, különbözö AIDA64 és hasonló progikban a hangvezérlôknél csak azt lehet látni, hogy a realtek cuccos müködik hibátlanul, hang mégsincs. A windowsos hangkeverôben is a kis hangerôsávok ugrálnak ahogy kell nekik, de mégse jó.Az összes létezö módon probáltam már drivereket leszedni/feltenni/újratenni/javítani. Illetve az összes fajtát próbáltam már. (Win10 alap driverek, asus féle alaplap specifikus drivercsomagok, Realtek oldaláról letöltött cuccok, stb)
Kínomban megpróbáltam egy bootolható linuxal is megnézni, ott is jónak érzékeli az eszközt a rendszer, de hamgot ugyanúgy nem ad..
Ami érdekes, hogy ha fülhallgatót dugok be, akkor azon keresztül lehet hallani a surrogást, meg statikus zajt, ami változik is, ahogy kap valami feladatot a proci. (Ez a régi asztali gépemnél is így volt, ez lenne a normál mūködés ha jól tudom)
A windows minden beállítós felületén engedélyezve van a hangeszköz, illetve a BIOSban is.Ilyet látott már valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- LG V50
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Eladó HP EliteBook 645 G11 új, dobozos, Ryzen 5, DDR5, LTE képes üzleti laptop!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (FX507ZU4-LP067W) i7, RTX 4050, gamer laptop!
- Eladó HP Envy x360 15-fe0178ng OLED, RTX 3050, i7-1355U, gyakorlatilag új! 3 órát ment eddig
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3342
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest