Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
dan_sxc
csendes tag
Sziasztok,
Na nekem szerintem egy teljesen újfajta problémám lesz, legalábbis ilyet még nem láttam..
Az alany ez:
ASUS Prime X570-P
Ryzen 9 3900x
Nvidia gtx 960
Sima, frissen telepitett Winfos 10 proA probéma a következô:
Az alaplapi hangkártya (sablon Realtek tucat kaki) SEMMILYEN módon nem hajlandó hangot kiadni, se a hátlapi Line Out, se az elölapi Line Out kimeneten.
Ha rádugok bármelyikre fülest, hangszórót, akkor azt érzékeli rendesen, felpattan a kis ablak, ha lehúzom, azt is érzékeli.
Az eszközelöben, különbözö AIDA64 és hasonló progikban a hangvezérlôknél csak azt lehet látni, hogy a realtek cuccos müködik hibátlanul, hang mégsincs. A windowsos hangkeverôben is a kis hangerôsávok ugrálnak ahogy kell nekik, de mégse jó.Az összes létezö módon probáltam már drivereket leszedni/feltenni/újratenni/javítani. Illetve az összes fajtát próbáltam már. (Win10 alap driverek, asus féle alaplap specifikus drivercsomagok, Realtek oldaláról letöltött cuccok, stb)
Kínomban megpróbáltam egy bootolható linuxal is megnézni, ott is jónak érzékeli az eszközt a rendszer, de hamgot ugyanúgy nem ad..
Ami érdekes, hogy ha fülhallgatót dugok be, akkor azon keresztül lehet hallani a surrogást, meg statikus zajt, ami változik is, ahogy kap valami feladatot a proci. (Ez a régi asztali gépemnél is így volt, ez lenne a normál mūködés ha jól tudom)
A windows minden beállítós felületén engedélyezve van a hangeszköz, illetve a BIOSban is.Ilyet látott már valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPad topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Samsung 64GB (2x32) DDR5 4800Mhz CL40 UDIMM
- iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256gb
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium - Akkumulátor 92%
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 6 14IRH8 - 14" WUXGA OLED - i5-13500H - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Mini PC - Lenovo ThinkCentre M920q Tiny / i5-8500T / NVMe / USB Type-C / HDMI / 27% számla
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest