Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Idővándor
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
stracker06
aktív tag
Sziasztok!
Olyan problémával talákoztam, hogy a laptop nem ismeri fel a hozzá 3,5mm-es jack aljzaton csatlakoztatott mikrofont, vagy headset-et. (Egy Win10-et futtató Sony Vaio SVT 1312V1es típusú gépről van szó).
Minden tökéletesen működik, a gép beépített mikrofonja is, külső mikrofon csatlakoztatása után viszont nem történik semmi, tovább használja a saját, beépített mikrofonját.
Visszaolvastam itt a fórumon és minden korábbi javaslatot végigpróbáltam, ami a Realtek HD Audio illesztőprogramokkal volt kapcsolatos. Sajnos nem jártam sikerrel.A Realtek Audio Control szoftver el sem indul. Több illesztőprogramot (régi, újabb, annál is újabb) is próbáltam, de semmi sem segített, az sem, ha a Windows alkalmazás áruházából próbáltam letölteni a szoftvert, ugyanis a letöltés hibára hivatkozva el sem kezdődik.
Van esetleg valakinek tapasztalata, vagy ötlete erre?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Xiaomi Redmi Note 14 pro+ 512GB,Újszerű,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest