- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
stracker06
aktív tag
Sziasztok!
Olyan problémával talákoztam, hogy a laptop nem ismeri fel a hozzá 3,5mm-es jack aljzaton csatlakoztatott mikrofont, vagy headset-et. (Egy Win10-et futtató Sony Vaio SVT 1312V1es típusú gépről van szó).
Minden tökéletesen működik, a gép beépített mikrofonja is, külső mikrofon csatlakoztatása után viszont nem történik semmi, tovább használja a saját, beépített mikrofonját.
Visszaolvastam itt a fórumon és minden korábbi javaslatot végigpróbáltam, ami a Realtek HD Audio illesztőprogramokkal volt kapcsolatos. Sajnos nem jártam sikerrel.A Realtek Audio Control szoftver el sem indul. Több illesztőprogramot (régi, újabb, annál is újabb) is próbáltam, de semmi sem segített, az sem, ha a Windows alkalmazás áruházából próbáltam letölteni a szoftvert, ugyanis a letöltés hibára hivatkozva el sem kezdődik.
Van esetleg valakinek tapasztalata, vagy ötlete erre?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Battlefield 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest