- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Peter Kiss: Somogyi internet rádió INR 5000/BK
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
stracker06
aktív tag
Sziasztok!
Olyan problémával talákoztam, hogy a laptop nem ismeri fel a hozzá 3,5mm-es jack aljzaton csatlakoztatott mikrofont, vagy headset-et. (Egy Win10-et futtató Sony Vaio SVT 1312V1es típusú gépről van szó).
Minden tökéletesen működik, a gép beépített mikrofonja is, külső mikrofon csatlakoztatása után viszont nem történik semmi, tovább használja a saját, beépített mikrofonját.
Visszaolvastam itt a fórumon és minden korábbi javaslatot végigpróbáltam, ami a Realtek HD Audio illesztőprogramokkal volt kapcsolatos. Sajnos nem jártam sikerrel.A Realtek Audio Control szoftver el sem indul. Több illesztőprogramot (régi, újabb, annál is újabb) is próbáltam, de semmi sem segített, az sem, ha a Windows alkalmazás áruházából próbáltam letölteni a szoftvert, ugyanis a letöltés hibára hivatkozva el sem kezdődik.
Van esetleg valakinek tapasztalata, vagy ötlete erre?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest