- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
Köszönöm!
És ez rak fel Audio Console-t vagy Manager-t is? Végül is már megoldottam, igaz nem tökéletes a megoldás. Kimásoltam a driver-ből a RAVCpl64.exe-t, ez a Manager vagy Console, magyarul hangkezelő
és betettem az indítópultba. Így már van hangkezelőm, annyi, hogy gép indításakor nem csak az értesítési területre töltődik be az ikonja hanem el is indul mint amikor megnyitom. Mondjuk nem vágom hogy ha már benne van a driver pakkban ami nem is olyan kicsi mert töltöttem le egy több mint 400MB-osat is, akkor mi a búbánatért nem telepíti a hangkezelőt is. Érdekes, mint ahogy fentebb írtam az előző alaplapom is ASRock volt és abban is Realtek hangkártya volt és az Asrock oldaláról leszedett audio driver simán feltelepített mindent ami kell. Az ehhez az alaplaphoz letölthető auduo driverben még csak nyomokban sem találtam hangkezelőt, igaz a CD-n lévőt még nem néztem meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új Bontatlan Sony WH-1000xm5 bluetooth fejhallgató.
- Eredeti Bose QuietComfort Bluetooth fejhallgató
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged