- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
Köszönöm!
És ez rak fel Audio Console-t vagy Manager-t is? Végül is már megoldottam, igaz nem tökéletes a megoldás. Kimásoltam a driver-ből a RAVCpl64.exe-t, ez a Manager vagy Console, magyarul hangkezelő
és betettem az indítópultba. Így már van hangkezelőm, annyi, hogy gép indításakor nem csak az értesítési területre töltődik be az ikonja hanem el is indul mint amikor megnyitom. Mondjuk nem vágom hogy ha már benne van a driver pakkban ami nem is olyan kicsi mert töltöttem le egy több mint 400MB-osat is, akkor mi a búbánatért nem telepíti a hangkezelőt is. Érdekes, mint ahogy fentebb írtam az előző alaplapom is ASRock volt és abban is Realtek hangkártya volt és az Asrock oldaláról leszedett audio driver simán feltelepített mindent ami kell. Az ehhez az alaplaphoz letölthető auduo driverben még csak nyomokban sem találtam hangkezelőt, igaz a CD-n lévőt még nem néztem meg
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Total Commander
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Battlefield 6
- Milyen processzort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- OLED TV topic
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Formula-1
- További aktív témák...
- Eladó Karcmentes Lenovo Tablet P11 - Játékhoz és Filmhez, Strapabíró Fémház!
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 32GB DDR5 512GB SSD FHD+ Érintőkijelző Garancia 2026.01.15
- HP LaserJet Toner - Fekete W9004MC ÚJ Gyári Dobozában
- MacBook Pro 14 Apple M1 Pro 2021 16GB RAM 512GB SSD 3K Retina kijelző 246 ciklus
- Hynix 4GB (2 x 2) 1066 MHz DDR3
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G // 256GB // Számla + Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest