Hirdetés
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
Sziasztok! Nincs valami külön is feltelepíthető Audio Console ami nem a Win store-os? Nemrég cseréltem alaplapot (ASRock B450 Pro4), a Windowst nem telepítettem újra de az előző alaplapomra is Realtek HD Audio hangkártya volt integrálva, frissült magától a driver de ránézésre minden maradt a réginek megfelelő, ugyan az az Audio Console. Mivel ezen az alaplapon csak 3 jack kivezetés van hátul, a mikrofont az előlapi panelról tudtam csak némileg furcsán de működére bírni. Nem akarta érzékelni ha bedugtam a mikrofont, csak úgy működött ha kikapcsoltam az érzékelést, viszont ha még a füles jack-ét is bedugtam a mikrofon mellé akkor elkezdett pattogni a hang, ha kihúztam a mikrofont akkor szólt ugyan de halkan és nem szépen. Gondoltam biztos érdemes lenne normálisan újratelepíteni a driver-t. Az alaplap gyártójának oldaláról letöltöttem a driver-t de az Audio Console-t nem telepített ezért töltöttem le máshonnan másikat viszont ez sem a jól megszokott konzolt telepítette hanem a Win store-ost. Amennyire látom a hiba megmaradt de cserébe ez a konzol, bár működik és be tudok állítani rajta mindent de nem tetszik, egyrést lassan indul el, másrészt nincs az értesítési terület ikonjai között mint ahogy azt már megszoktam. Ötlet esetleg valamilyen alternatív Konzol telepítésére? A #307 -ben linkelt pl. egész pofásan néz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Melyik tápegységet vegyem?
- Építő/felújító topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- JURA Impressa F50 automata kávéfőző cappuccino fejjel eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest