Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sanyi.mTs: VÉGRE: Óraátállítás konzultáció
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Asus M5A97 EVO R2.0 lapom van, rajta integrált ALC982 hangkártya. Az a gondom, hogy az front kimenetre kötött fejhallgatóban zavaró cicergés, sipolás, susogás vagyis valamilyen digitális zaj hallható folyamatosan. Nem csak hanglejátszás közben, mert alapból, windows alatt is hallani. Nem túl hangos, zenelejátszás közben a hangerő simán elnyomja. Feltettem a legfrissebb drivert is, ugyanúgy megmaradt a zaj. A fejhallgató hibátlan, más hangforrásban nincs zaj, sőt, a hátsó csatira kötve is tökéletes és másik fejes is ugyanúgy serceg az előlapra kötve. Próbáltam a bios-ban állítani és az előlap a HD audio és AC97 is csatikkal is variáltam, eredmény nélkül. Ha a hangot letiltom bios alatt, akkor nincs zaj. A hangerő állításával a zaj hangereje nem változik. Viszont azt vettem észre, ha az egérrel megfogom a szoftverben a hangerőszabályzó csúszkát és mozgatom, a hallható a legjobban a hang. Alapból is van egy kis sípolás de ha a csúszkát mozgatom akkor pluszban még sípol is. Mit lehet ezzel kezdeni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Nagyon kedvező áron!Eladó Synology DS923+ Alza Gari 2027.10.23-ig
- Karácsonyra ps4 / ps5 collectors edition és egyéb ritka játékok
- Kedvező Ár! MacBook Pro M1 Pro 14.2 Istyle gari 2026.07.27-ig
- Intel Core i9-9900K, Gigabyte Z390 AORUS Master, Noctua NH-D15
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- Pro Wax 100 gyantamelegítő gép gyantacsomaggal
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest