- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Воланд
titán
Azonnali kérdések órája (kiemelt téma) vagy Azonnali alaplapos kérdések órája (kiemelt téma)
Legközelebb topiknyitás előtt használd a keresőt!
-
Nkrissz
csendes tag
Na sziasztok!
A minap vettem egy procit és resetelni kellett a cmos-t ,de a reset után a Realtek High Definition Audio Manager nem észlel semmilyen eszközt amit a géphez csatlakoztatok.
Már próbáltam mindent ,újratelepíteni a driver ,kissebb drivert fölrakni ,a windowst is újratelepítettem ,de semmi nem működött.
A biosban elvileg engedélyezve van a hang ,tehát a tálcán ott van az a kis hangfal ,de ez a szar driver egyszerűen nem észlel semmit.Amúgy megnéztem win7-en is és xp-n is és egyiken sem talál semmit.
(amúgy amikor bedugsz valamit a gépbe akkor egy ablaknak kéne feljönnie hogy csatlakoztattál valamilyen eszközt)
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest