Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: Vágyak
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zamery
senior tag
#87 Na, örülök, hogy megoldódott! Én most a webes GUI-t használom, és abban a beállítások menüpontban van olyan hogy "Preferences" ha arra rákattintasz ez az ablak jelenik meg:
Én itt szoktam állítgatni, ezt nem próbáltad ki?
#88 A fw frissítés nem okozott semmilyen problémát az FFP-nél, de nagyon nagy újításokat sem vettem benne észre. Én kihúztam az FFP Sticket úgy frissítettem, de mint látod dmc nem úgyhogy valószínűleg úgy sem okoz zavart!
#89 A pyLoad nagyon jó dolog lenne ha működne, de sajnos nem tökéletes még! Ezért is írják a linkelt topicban hogy erősen "beta"! Csak azért linkeltem be, mert pont ilyet kerestél, de még én is csak tesztelem. Az általad leírt hibát is említette valaki, hogy ha bezárod a web GUI-t akkor megáll a letöltés. Egyenlőre csak játék, reméljük sikerül belőle használható letöltő programot faragni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Trollok komolyan
- Milyen egeret válasszak?
- Apple asztali gépek
- Milyen autót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
- További aktív témák...
- Thrustmaster t-gt 2 szett
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Apple watch Ultra 2 titanium Milanese 2026.03.23. Apple jótállás
- MSI Cyborg 15 A13VFK 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Eladó egy bontatlan Google Pixel 10 128GB Obsidian (fekete) okostelefon, ajándék eredeti tokkal
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest