Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• pvt.peter

őstag

Sziasztok,

Félig meddig off lesz az amit kérdezni fogok de mivel Transmission klienshez is kapcsolódik és nem találtam kifejezetten Transmission -ös topikot, illetve Raspberry Pi és Telekom topikban sem tudtak igazán segíteni ezért itt is megkérdezem.

Portnyitással kapcsolatban lenne némi problémám.
    Ha minden igaz, akkor a router kezelőfelületén már kinyitottam a szükséges portot

Ezt ellenőriztem több oldallal is, pl. canyouseeme.

Viszont Transmission továbbra is azt mondja, hogy a szóban forgó port zárva van, annak ellenére, hogy
    a "Use port forwarding from my router" doboz be van pipálva.

Ha felmegyek a whatismyipaddress.com oldalra, akkor az IPv6 -os címemet jeleníti meg, ami eltér a router Status/Gateway oldalon levőtől.
    Viszont ezen az oldalon meg az IPv4 -es címemet jeleníti meg ami pedig már szerepel a router Status/Gateway oldalon.

Elképzelhető, hogy tiltani kellene az IPv6 -os konfigurációt szolgáltatói oldalon és visszaállni vhogy az IPv4 -re? Lehet ilyet egyáltalán?

Vkinek esetleg vmi ötlete van erre :F

Költözés előtt az előző szolgáltatóm UPC volt, ennél simán ment minden a megfelelő portok nyitása után.
    Jelenleg Telekom a szolgáltatóm. Sajna a Telekom -os topikban sem tudtunk a végére járni ennek a problémának.

Új hozzászólás Aktív témák