-
LOGOUT.hu
Üdvözlünk minden (leendő) ZUK Z2 tulajt a fórumon, szakmai kérdések előtt megkérek mindenkit, hogy a témaindító írást a kérdések előtt mindenki olvassa el! Így néhány felesleges kör megelőzhető.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fejvadi
nagyúr
Jó kis leírást készítettél, jó volt elolvasni. Köszi.
-
Kovaratis
senior tag
válasz tibcsi0407 #197 üzenetére
Tudod mit akarództam kérdezni már tőled? Mióta bootloadert nyitottam és feltettem egy twrp-t kiírja újraindításnál hogy nem megbízható mittoménmi. Arra van orvosság? Várj, mindjárt elolvasom pontosan.
"Your device has been unlocker and cann't be trusted"
[ Szerkesztve ]
-
Kovaratis
senior tag
válasz tibcsi0407 #195 üzenetére
hopp egy ötös! Lunzet gyerek nagy mágus, mi?
-
Viper26
nagyúr
válasz tibcsi0407 #50 üzenetére
Na igen, csak hogyan magyarázzam meg magamnak a két telefont?
A közösségi támogatás ami mögötte van pedig nagyon szimpatikus (volt Nexus user-ként).
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Dominó85
addikt
válasz tibcsi0407 #188 üzenetére
Csináljon egy MIUI8-at légysziii...
[ Szerkesztve ]
* Péter - 06302461862 *
-
Kovaratis
senior tag
Fedor féle RR-en vagyok. Le sem akarok szállni.
Most nézem hogy ha balra húzom az ujjam a táccson akkor nyitja a menüt az alkalmazáson belül. Puszi Fedornak![ Szerkesztve ]
-
Dominó85
addikt
válasz tibcsi0407 #184 üzenetére
Hjaaa! Akkor olyan, mint az IPhone (bár olyanom soha sem volt)?
Olvastam, csak rengeteget dolgozok és nagyon figyelmetlen, fáradt vagyok. Este jöttem haza 12+ óra munkából.* Péter - 06302461862 *
-
Dominó85
addikt
válasz tibcsi0407 #177 üzenetére
Nekem csak ez a Qfil-os port nyitogatós baromság nem tetszik a Qualcomm-nál. Mediatek SoC-oknál annyira egyszerűbb ez az egész flashtoolos rész. Egyszerűen félek a Qfil-val romolgatni, mert ad 1 helyes-e a port, ad 2 jók-e a betöltött fájlok, ad 3 EDL módban van-e a telefon... MTK-nál ilyen nincs. Fent vannak a driverek? Fent. Mehet a Flashelés? Mehet. Pont.
Én a MIUI-nak azért örülnék, mert sokat fényképezek és a neten is nagyon felemás eredményekkel találkoztam. Mi4i telefonom van, annak a szintjét meg kell ütnie fényképezés szinten a Zuk Z2-nek vagy megy a lecsóba. Szigorú vagyok ilyen téren és nem csak a Zuk Z2-vel.
AMúgy a Home melletti két gomb világít? Értesítési led is van, ugye?
* Péter - 06302461862 *
-
csori23
aktív tag
válasz tibcsi0407 #180 üzenetére
Lesz ez még jobb is
https://logout.hu/tema/re_qiku_360_n4s_a_biztonsagban_rejlo_energia/friss.html
-
Kovaratis
senior tag
válasz tibcsi0407 #177 üzenetére
A dual boot-ot én is néztem valamelyik nap, ki is próbálom ha összeszedem magam.
Általában akkor jön az áttörés főzött ROMok tekintetében ha valamelyik fejlesztő vesz magánhasználatra egy készüléket. -
tibcsi0407
félisten
válasz Dominó85 #174 üzenetére
Jó kérdés. Érdekes módon a community az elmúlt hónapban kezdett brutális mértékben növekedni a telefon körül. Szerintem nagyon sokan kivártak, hogy mi lesz (ahogy én is), aztán szépen lecsapnak rá.
Az igazán jó az, hogy az orosz srác, Fedor iszonyatosan érti a dolgát.
Most csinált rá egy dual boot patcher-t is, de még azt nem próbáltam.
Viszont a CM 14 (nougat) a héten készen lesz az Ő kezei között, legalább is ez a terv.utdetailing.hu
-
Dominó85
addikt
válasz tibcsi0407 #153 üzenetére
Tetszik a MIUI 7, a hibái ellenére is. Hegesztik azt még tovább? Van rá sansz, hogy GoogleDrive-ra felkerüljön a MIUI 7 rom majd? Egy mukkot nem értek kínaiul és nincsen kedvem ilyen tyúklábas oldalakra beregisztrálni.
Most már mindegy (Banggood), érkezik hamarosan.
* Péter - 06302461862 *
-
Kovaratis
senior tag
Bevallom: Lenovo-szűz vagyok. Most az akku nagyon jó. Nálam 6, akár 6 és fél óra kijelző is kijön. Pedig folyamatosan szinkronizál, órával össze van lőve, 24 órából kb. 20-at wifin van, folyamatosan nyomja a felhőbe a képeket, és még életében nem volt kikapcsolva a GPS sem. Két év múlva meg érdekelje az akkori tulaját! ...aki a tendenciák szerint az asszonypajtás. 😃
-
.DLL
veterán
On kérdésem is lenne
A U-Touch gomb egyszeri érintése a vissza funkció, egyszeri lenyomása pedig hagyományosan a "Home"-ra visz? (gyári ROM-ban)(P.H.)
-
.DLL
veterán
válasz tibcsi0407 #167 üzenetére
Nekem a Redmi 2 Pro az eddigi legnagyobb telóm, szóval... E helyett nézelődök most új tella után, és már ezt is nagynak érzem. 5" kategória a határ.
Egyébként szerintem nem szimmetrikus, a felső egy hangyányit nagyobbnak tűnik a videók alapján. :D De ezt Te jobban látod.
[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
tibcsi0407
félisten
Valószínű a belső elrendezés miatt lett így kialakítva, valamint így meg van a szimmetria az alsó és felső sáv között.
Bizonyára más irányból közelítették meg a külsejét. Mindenesetre sokkal kényelmesebb a kezelése és a zsebben hordása, mint a korábbi 5.5" telefonjaimnak.utdetailing.hu
-
.DLL
veterán
válasz Kovaratis #165 üzenetére
Először is le kellene csökkenteni azt 5,2-ről 5"-ra, akkor már nem 3mm lenne a különbség. A navigációs sáv nem a telefon tetejéből rabolna el helyet, oké vegyük le a soft gombokat, akkor pont odafér egy olyan ujjlenyomatolvasós home gomb, mi a Z2-n is van, ezzel semmi bajom, tehát nem direktbe a képernyő/ház arányt kifogásoltam, csak a sivár, nagy felső traktust.
(#162) tibcsi0407: Jogos, ebben 500mah-val nagyobb akksi van, ami nem rossz (de ennek nagy részét a belső modulok méretének csökkentésével siekrült elérniük, ha 4mm-re rövidebb lenne, akkor a jelentene −100-200mAh-t max) de egyébként tényleg nem vészes az egésznek a mérete, az oldalsó kávák teljesen jók, emiatt pl. a kézben tartás is kényelmes lehet, és az alsó is okés a home gomb miatt, csak a felső nem tetszik.
Részemről nincs vita (nincs is min), csak beírtam a dizájn-béli elképzelésemet.
[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
zolikaDB
veterán
válasz tibcsi0407 #153 üzenetére
Igazából ezeket MIUI-n sem használom...
-
tibcsi0407
félisten
Igen, csak ott kisebb az akksi is a nagyobb képernyő ellenére, itt bele kellett szorítani azt is.
Itt látható szétszedve a telefon. Így érthető, hogy miért olyan felül, amilyen. Bár őszintén megvallva én nem érzem hátrányát, még így is kisebb, mint egy kávakirály Apple-nél.utdetailing.hu
-
.DLL
veterán
Kár azért a hatalmas felső pusztaságért, nagyon hosszú lett így a telefon, nem tetszik. Miért nem tudnak egy olyan kis diszkrét felső traktust csinálni, mint amekkora pl. az LG G2-nek van? Ez a telefon rövidebb (138,5mm), mint a Z2, pedig 5,2"-os képernyője van.
Egyébként jó ára van, jól összepakolták, és tetszik a Meizu féle multifunkciós home gomb is, de kár ezért a régimódi kinézetért. (Számomra. Ez még nem jelenti azt hogy másnak is csúnya, pl. az apró részletekkel nincs gondom)
[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
Kovaratis
senior tag
válasz tibcsi0407 #159 üzenetére
Nagy kösz, de ezzel még nagyobb a káosz
-
tibcsi0407
félisten
válasz Kovaratis #158 üzenetére
Ezt egy topikban írták:
If you don't want to make an account, you can use this method to download from baidu anyway:
1- https://tampermonkey.net/
Tampermonkey is a free browser extension and the most popular userscript manager. It's available for Chrome, Opera Next, Safari and Firefox .
2- https://greasyfork.org/en/scripts/7382-baidupandownloadhelper-modify-by-ted423
3- download any file from baiduNem próbáltam még, mert van fiókom.
utdetailing.hu
-
Kovaratis
senior tag
válasz tibcsi0407 #157 üzenetére
Igen, a reggel akadok meg...
-
Kovaratis
senior tag
Gyors volt!
http://zukfans.eu/community/threads/lr-team-z2-miui8-based-on-miui-official-first-edition.713/Ja, bocs. Ez is patch...
ui: valaki elárulhatná hogy hogyan lehet letölteni a baidu-ról, mert már a kollégák haját tépem....
[ Szerkesztve ]
-
tibcsi0407
félisten
Természetesen.
Amiket eddig kipróbáltam:
ZUI: Rendben van, szép gyári felület, gyors, nem akad
CM 14: Kamera BUG-os, viszont fedor hamarosan nekilát a saját CM14 ROM-jának, ami biztosan nem lesz rossz
AICP: Hihetetlenül testreszabható, Wifi-ről az adatkapcsolatra váltás bug-os
CM 13: A kínai verzióknál a Wifi--->adat probléma fennáll, az orosz verzióban Fedor megoldotta a problémát
RR: Fedor verzió teljesen jó, most azt használom
Mokee: Talán a legjobb CM 13 fork, de ebben is ugyanaz az adatkapcsolati hiba volt még legutóbb, amikor teszteltem. Ez viszont hivatalosan frissül OTA-n keresztül.
Az adatkapcsolati hibák a kínai verzióknál abból erednek, hogy mindenki a Flour_Mo nevű developer csapat forráskódját használja, amit még nem javítottak ki.
Van még egy magányos harcos Kínában, Callmesuper-nek hívják a formát. Na, neki van saját kernele, valamint Ő is javította az adatkapcsolati hibát, de valamiért a többiek nem veszik át tőle, de őt érdemes figyelemmel kísérni.utdetailing.hu
-
Arak95
tag
Több ROMot is fogsz majd tesztelni?
-
tibcsi0407
félisten
válasz Dominó85 #152 üzenetére
MIUI 8-ból ez van. Ez egy CM13 Patchrom.
MIUI 7Known BUG:
Double-click the wake is not available
Cannot adjust the screen color
MIUI one-handed mode is not triggered (Z2 keys is missing. ... )
ZUK feature is not available
Default theme icons were squares because of inexplicable issues is affected. Need boot Wizard to select other topics or subject to-> the local modifications.Szerintem mindenki SPEmall-ról vette. Banggood-ról úgy sem éri meg az adó miatt szórakozni.
[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
Dominó85
addikt
válasz tibcsi0407 #150 üzenetére
Említetted hogy van MIUI 7 és 8 is, azokban milyen hibák vannak jelenleg? Illetve van, aki normál postával vette Banggood-ról a telót?
* Péter - 06302461862 *
-
Kovaratis
senior tag
válasz tibcsi0407 #150 üzenetére
Ja, a hidrogént ismerem, nem nagy szám szerintem. Erre a modernre kíváncsi vagyok viszont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple notebookok
- Napelem
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Digitális Állampolgárság Program
- Robotporszívók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eredeti játékok OFF topik
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest