Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- WireGuard VPN a mindennapokra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidricha
őstag
válasz
valikund #17377 üzenetére
Így van, adatkapcsolat. Illetve csekkold le, hogy a hely szolgáltatások között a 2 középső (műhold, A-GPS) be legyen kapcsolva!
Persze hiába van adatkapcsolat engedve, ha a környéken meg nincs használható adat-képes lefedettség. Legalábbis szerintem nekem ilyen is volt egyszer!
-
madmike
őstag
-
Samus
addikt
válasz
valikund #3555 üzenetére
Ez az úgynevezett aszimmetrikus kialakítás, nagyon kedvelem, de nagyon kevés gyártó használja. A rövid része a bal, a jobb részét pedig a nyakad körül, hátulról kell elvezeti, mint egy nyakláncot. Ha agybadugós fülest adtak volna mellé, örültem volna, de ez kiesik a fülemből. A kialakítás előnye, hogy csak egy oldalról megy vezeték, én ezt sokkal kényelmesebbnek találtam, nem akadt el, könnyű volt elvezetni. Anno a CX300as is ilyen volt, de szerettem...A gyári headset egyébként felvevőgombos, de hangtárcsázásra nem alkalmas, ha nincs hívás, mindig a zenelejátszó play/pause funkcióját látja el a gomb.
A hívás előtti másodperces szünet MINDENKINÉL fennáll? Például rizso, nektek a családban kettő is van, ahogy olvastam, mindkettőnél tapasztalható a jelenség?
Már nagyon úgy vagyok, hogy visszaküldöm, (szerintem a 3 napos cseréből kiestem már, szerdán délután hozta a futár), ezt csütörtökig megtehetem, és rendelek egy másikat. Egyszerűen imádom, mert semmi hibája, csak a hívásokkal kapcsolatos anomáliákat tapasztalom. Ami nagyon érdekes, hogy nem állandó egyik jelenség sem (csak a másodperc szünet)...
Oh, a videófelvétel nálam kicsit "remeg". Olvastam a digitális stabilizálásról. Hol lehet ezt állítani? A videónál csak felbontás lehetőség van...A kamerakezelő szoftvert kicsit jobban megcsinálhatták volna, hogy ne legyen ekkorra hely jobb oldalon...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 pro független.
- Iphone 15 -független-tökéletes állapotban-128Gb
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3589
- HIBÁTLAN iPhone XS 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3587, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3494, 91% Akkumulátor
- AKCIÓ! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest