Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Idővándor
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coolmat
őstag
A repülő módot nem biztos hogy ajánlanám, sokan panaszkodtak, hogy valami miatt nagyon meríti az akksit.
Más téma: nekem is előjött az SD kártyán duplikálás probléma, de az a furcsa, hogy nem is volt gépre kötve mikor ez történt. Éppen zenét hallgattam, átváltottam volna egy másik albumra, és meglepődve láttam, hogy minden számból kettő lett. Persze nem játsza le ugyanazt a számot kétszer, hanem továbbugrik egyből a következőre, és ébresztőórának is ha a kettőből az egyik állítom be akkor szól, ha a másikat akkor meg se nyikkan (ezzel meg is tréfált ma reggel). PC-re kötve is minden mappát kétszer látok, de ott a fájlokat valamiért ki sem listázza
Viszont a beépített fájlkezelő és az EsFileExplorer rendesen látja a mappákat és a fájlokat, mindenből csak egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Részletfizetés. ASUS TUF Gaming F16 FX608JMR-QT021
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest