Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robbertho
aktív tag
válasz
zer0fill #7647 üzenetére
A FAT32 filerendszer fileméret korlátja 4 GB, ennél nagyobb filet nem fogsz tudni rárakni (technológiai korlát).
Próbáld meg win7-tel felmásolni kártyaolvasóval, ki fogja írni, hogy a fileméret túl nagy a filerendszernekA megoldás lehetne exFAT, de nekem nem ment, mindig elcseszte a kártyát, ha exFAT filerendszerben tettem bele az SD-t a telóba.
Fun fact viszont, hogy ha rendelkezel root-tal és feltelepíted a Paragon NTFS and HFS+-t, akkor ez a progi a teló indításakor fogja tudni neked mountolni az SD-t NTFS filerendszerben (kb. 2TB körül van a max. fileméret, nem tudom pontosan, de az SD-k jelenlegi méretéhez képest végtelen).
Más kérdés, hogy a jövőben (ROM-ok, frissítések telepítése, recovery felismeri-e stb.) mennyire fog téged boldogítani az, hogy NTFS filerendszerű a kártyádÉn inkább belenyugodtam, hogy 4 GB a max. és kész.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
zer0fill #7647 üzenetére
Egy ötlet. Ha végképp nem megy másképp, kivenni a kártyát és rámásolni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- EAFC 26
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Sorozatok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Warships
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest